Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Belediyesi Kuruçeşme’ye, Zabıta Amirliği kurdu

GÜNDEM 27.02.2020 - 18:33, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2568+ kez okundu.
 

İzmit Belediyesi Kuruçeşme’ye, Zabıta Amirliği kurdu

İzmit Belediyesi, Kuruçeşme bölgesinde vatandaşın taleplerine daha hızlı yanıt verebilmek amacıyla 3’üncü Bölge Zabıta Amirliğini kurdu.

Vatandaşların taleplerine ve şikâyetlerine daha hızlı yanıt verebilmek için çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi, Kuruçeşme çevresindeki mahalleleri kapsayan 3’üncü Bölge Zabıta Amirliğini oluşturdu. Daha önce Serdar Mahallesi ve Kocaeli Devlet Hastanesi bölgesine dahil olan Kuruçeşme ve çevre mahallelerinin taleplerine, artık çok daha hızlı yanıt verilebilecek. Amirliğin çalışmaları ve kuruluşunun amacı üzerine Kuruçeşme hizmet binasında mahalle muhtarlarının da katılımıyla bir toplantı düzenlendi. MAHALLE MUHTARLARI KATILDI Toplantıya İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu, Zabıta Müdürü Hüseyin Demirkır, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Mustafa Yaman, Kocatepe Mahalle Muhtarı Mustafa Kabak, Akpınar Mahalle Muhtarı Erhan Aydın, Yeni Mahalle Muhtarı Yasin Duman, Şirintepe Mahalle Muhtarı Nilgün Düzen, Kulfallı Mahalle Muhtarı Yüksel Oğuz, Fatih Mahalle Muhtarı Musa Temel, Arızlı Mahalle Muhtarı Ruhan Menteş, Hatipköy Muhtarı Habibe Demiroğlu, Doğan Mahalle Muhtarı Sadettin Ölmez, 3’üncü Bölge Amiri Ersin Demirbaş, zabıta memurları Adnan Çetin, Kaan İnceoğlu, Soner Yenibostan ve Cem Adar katıldı. DAHA KOLAY İRTİBAT KURULACAK Kuruçeşme bölgesinde bulunan mahalleleri kapsayan ve Kuruçeşme hizmet binasında kurulan 3’üncü Bölge Zabıta Amirliği ile vatandaşlar İzmit Belediyesi ile daha kolay irtibat kurabilecek. Muhtar aracılığıyla vatandaşlar taleplerini ve şikâyetlerini daha hızlı ve güvenli şekilde gerekli mercilere iletebilecek. Muhtarlar mahallelerindeki eksiklikleri bölgelerinde her daim hazır bulunan 3’üncü Bölge Zabıta Amir Ersin Demirbaş’a ileterek, daha hızlı çözüme ulaşılması konusunda avantaj sağlayacak. TALEPLERE DAHA HIZLI CEVAP VERECEĞİZ Toplantıda konuşan İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu, “Bizim önceliğimiz hızlıca belediyemize ve zabıtamıza vatandaşın ulaşabilmesi. Muhtarlarımızın da desteğiyle ve önerileriyle vatandaşlarımızla daha fazla temas içerisinde olacağız. Mahallelerde acil olarak çözülmesi gereken sorunlarınız veya taleplerinize daha hızlı yanıt vermek istiyoruz” ifadelerini kullandı. Kuruçeşme’deki 3. Bölge Zabıta Amirliği dışında, Serdar Mahallesi-Kocaeli Devlet Hastanesi arasını kaplayan 1. Bölge Zabıta Amirliği ve Kocaeli Devlet Hastanesi-Akmeşe arasını kaplayan 2. Bölge Zabıta amirliği bulunuyor.
İzmit Belediyesi, Kuruçeşme bölgesinde vatandaşın taleplerine daha hızlı yanıt verebilmek amacıyla 3’üncü Bölge Zabıta Amirliğini kurdu.

Vatandaşların taleplerine ve şikâyetlerine daha hızlı yanıt verebilmek için çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi, Kuruçeşme çevresindeki mahalleleri kapsayan 3’üncü Bölge Zabıta Amirliğini oluşturdu. Daha önce Serdar Mahallesi ve Kocaeli Devlet Hastanesi bölgesine dahil olan Kuruçeşme ve çevre mahallelerinin taleplerine, artık çok daha hızlı yanıt verilebilecek. Amirliğin çalışmaları ve kuruluşunun amacı üzerine Kuruçeşme hizmet binasında mahalle muhtarlarının da katılımıyla bir toplantı düzenlendi.

MAHALLE MUHTARLARI KATILDI

Toplantıya İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu, Zabıta Müdürü Hüseyin Demirkır, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Mustafa Yaman, Kocatepe Mahalle Muhtarı Mustafa Kabak, Akpınar Mahalle Muhtarı Erhan Aydın, Yeni Mahalle Muhtarı Yasin Duman, Şirintepe Mahalle Muhtarı Nilgün Düzen, Kulfallı Mahalle Muhtarı Yüksel Oğuz, Fatih Mahalle Muhtarı Musa Temel, Arızlı Mahalle Muhtarı Ruhan Menteş, Hatipköy Muhtarı Habibe Demiroğlu, Doğan Mahalle Muhtarı Sadettin Ölmez, 3’üncü Bölge Amiri Ersin Demirbaş, zabıta memurları Adnan Çetin, Kaan İnceoğlu, Soner Yenibostan ve Cem Adar katıldı.

DAHA KOLAY İRTİBAT KURULACAK

Kuruçeşme bölgesinde bulunan mahalleleri kapsayan ve Kuruçeşme hizmet binasında kurulan 3’üncü Bölge Zabıta Amirliği ile vatandaşlar İzmit Belediyesi ile daha kolay irtibat kurabilecek. Muhtar aracılığıyla vatandaşlar taleplerini ve şikâyetlerini daha hızlı ve güvenli şekilde gerekli mercilere iletebilecek. Muhtarlar mahallelerindeki eksiklikleri bölgelerinde her daim hazır bulunan 3’üncü Bölge Zabıta Amir Ersin Demirbaş’a ileterek, daha hızlı çözüme ulaşılması konusunda avantaj sağlayacak.

TALEPLERE DAHA HIZLI CEVAP VERECEĞİZ

Toplantıda konuşan İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu, “Bizim önceliğimiz hızlıca belediyemize ve zabıtamıza vatandaşın ulaşabilmesi. Muhtarlarımızın da desteğiyle ve önerileriyle vatandaşlarımızla daha fazla temas içerisinde olacağız. Mahallelerde acil olarak çözülmesi gereken sorunlarınız veya taleplerinize daha hızlı yanıt vermek istiyoruz” ifadelerini kullandı. Kuruçeşme’deki 3. Bölge Zabıta Amirliği dışında, Serdar Mahallesi-Kocaeli Devlet Hastanesi arasını kaplayan 1. Bölge Zabıta Amirliği ve Kocaeli Devlet Hastanesi-Akmeşe arasını kaplayan 2. Bölge Zabıta amirliği bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.