Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Belediyesi bu kez “Kardeş Eller” ile umut olacak

YAŞAM 05.06.2020 - 11:48, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 3016+ kez okundu.
 

İzmit Belediyesi bu kez “Kardeş Eller” ile umut olacak

İzmit Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara umut olacak “Kardeş Eller” projesini hayata geçiriyor

İzmit Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara umut olacak “Kardeş Eller” projesini hayata geçiriyor İzmit Belediyesi, sosyal hizmet çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği Dost Eller, gıda kolisi, askıda gıda, sıcak yemek dağıtımı gibi projelerine bir yenisini daha ekleyerek, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün koordinesinde yardımsever vatandaşlar ile ihtiyaç sahibi vatandaşları bir araya getirecek “Kardeş Eller” adlı projeye imza atıyor. Sosyal destek çalışmalarını çeşitlendirerek ihtiyaç sahibi vatandaşlara umut olmaya ve toplumsal yardımlaşma konusunda farkındalık yaratmaya devam eden İzmit Belediyesi, “Kardeş Eller” projesi hakkında vatandaşların http://izmitkardeseller.com/ adresinden bilgi alabileceğini ve başvurularını yapabileceğini açıkladı. GÖNÜLLERE DOKUNACAK İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğünde İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, İzmitlileri anlamlı bir proje ile bir araya getiriyor. Hayata geçirilen “Kardeş Eller” projesi ile İzmit Belediyesi, İzmit’te yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlar ve hayırsever vatandaşlar arasında bir köprü görevi üstlenecek. İzmit’te yaşayan tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmak ve gönüllerine dokunmak isteyen İzmit Belediyesi, yapılacak olan başvurular sonrasında talebi uygun bulunan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılama noktasında tüm vatandaşları dayanışmaya davet etti. NASIL DESTEK ALABİLİRİM? İzmit Kardeş Eller projesi ile vatandaşlar, ihtiyaç duyduğu birçok konuda destek alma başvurusunda bulunabilecek. İzmit halkı, İzmit Belediyesi tarafından aktif hale getirilen http://izmitkardeseller.com/ adresine girip “Destek almak istiyorum” butonuna tıklayarak ev eşyası, yakacak, giyim, eğitim, gıda, sağlık, bebek malzemesi, kira ödemesi ve askıda fatura desteği gibi alanlarda destek başvurusu yapabilecek. Destek almak istedikleri alanları seçen vatandaşlar İhtiyaç Değerlendirme Formunu doldurarak destek alma başvurusunu tamamlayacak. Sosyal Hizmet Uzmanları tarafından yapılan başvuruların değerlendirilmesinin ardından ilgili ikamet adresine yapılacak sosyal inceleme sonucunda destek almaya uygun bulunan vatandaşlarla iletişime geçilecek. NASIL BAĞIŞÇI OLABİLİRİM? Birincil hedefini iyilikseverlerle desteğe ihtiyaç duyan vatandaşları bir araya getirmek olarak belirten ve bu doğrultuda “İzmit Kardeş Eller” projesini hayata geçiren İzmit Belediyesi, projeye destek olmak isteyen hayırsever vatandaşların http://izmitkardeseller.com/ adresi üzerinden başvuruda bulunabileceklerini açıkladı. Bağışçılar siteye ulaştıktan sonra ana sayfada bulunan “Destek Vermek İstiyorum” butonuna tıklayarak destek vermek istediklerini alanları belirleyebilecek. İzmit Belediyesi ekipleri, başvurusunu tamamlayan bağışçılarla en kısa süre içerisinde iletişim kuracak.    
İzmit Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara umut olacak “Kardeş Eller” projesini hayata geçiriyor

İzmit Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara umut olacak “Kardeş Eller” projesini hayata geçiriyor

İzmit Belediyesi, sosyal hizmet çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği Dost Eller, gıda kolisi, askıda gıda, sıcak yemek dağıtımı gibi projelerine bir yenisini daha ekleyerek, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün koordinesinde yardımsever vatandaşlar ile ihtiyaç sahibi vatandaşları bir araya getirecek “Kardeş Eller” adlı projeye imza atıyor. Sosyal destek çalışmalarını çeşitlendirerek ihtiyaç sahibi vatandaşlara umut olmaya ve toplumsal yardımlaşma konusunda farkındalık yaratmaya devam eden İzmit Belediyesi, “Kardeş Eller” projesi hakkında vatandaşların http://izmitkardeseller.com/ adresinden bilgi alabileceğini ve başvurularını yapabileceğini açıkladı.

GÖNÜLLERE DOKUNACAK

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğünde İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, İzmitlileri anlamlı bir proje ile bir araya getiriyor. Hayata geçirilen “Kardeş Eller” projesi ile İzmit Belediyesi, İzmit’te yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlar ve hayırsever vatandaşlar arasında bir köprü görevi üstlenecek. İzmit’te yaşayan tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmak ve gönüllerine dokunmak isteyen İzmit Belediyesi, yapılacak olan başvurular sonrasında talebi uygun bulunan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılama noktasında tüm vatandaşları dayanışmaya davet etti.

NASIL DESTEK ALABİLİRİM?

İzmit Kardeş Eller projesi ile vatandaşlar, ihtiyaç duyduğu birçok konuda destek alma başvurusunda bulunabilecek. İzmit halkı, İzmit Belediyesi tarafından aktif hale getirilen http://izmitkardeseller.com/ adresine girip “Destek almak istiyorum” butonuna tıklayarak ev eşyası, yakacak, giyim, eğitim, gıda, sağlık, bebek malzemesi, kira ödemesi ve askıda fatura desteği gibi alanlarda destek başvurusu yapabilecek. Destek almak istedikleri alanları seçen vatandaşlar İhtiyaç Değerlendirme Formunu doldurarak destek alma başvurusunu tamamlayacak. Sosyal Hizmet Uzmanları tarafından yapılan başvuruların değerlendirilmesinin ardından ilgili ikamet adresine yapılacak sosyal inceleme sonucunda destek almaya uygun bulunan vatandaşlarla iletişime geçilecek.

NASIL BAĞIŞÇI OLABİLİRİM?

Birincil hedefini iyilikseverlerle desteğe ihtiyaç duyan vatandaşları bir araya getirmek olarak belirten ve bu doğrultuda “İzmit Kardeş Eller” projesini hayata geçiren İzmit Belediyesi, projeye destek olmak isteyen hayırsever vatandaşların http://izmitkardeseller.com/ adresi üzerinden başvuruda bulunabileceklerini açıkladı. Bağışçılar siteye ulaştıktan sonra ana sayfada bulunan “Destek Vermek İstiyorum” butonuna tıklayarak destek vermek istediklerini alanları belirleyebilecek. İzmit Belediyesi ekipleri, başvurusunu tamamlayan bağışçılarla en kısa süre içerisinde iletişim kuracak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.