Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Anıtpark’ta form budaması yapılıyor

GÜNDEM 17.09.2020 - 11:34, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1863+ kez okundu.
 

İzmit Anıtpark’ta form budaması yapılıyor

Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, İzmit Anıtpark’ta yabani ot temizliği ve form budaması yapıyor

Koronavirüs ile mücadele döneminde birçok farklı çalışma gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, rutin çalışmalarını da aksatmadan sürdürüyor. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, tüm Kocaeli genelindeki yeşil alanlarda bakım ve temizlik çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda İzmit ilçesi Anıtpark’ta yabani ot temizliği ve bitkilerde form budaması yapıldı. FORM BUDAMASI YAPILIYOR, YABANİ OTLAR TEMİZLENİYOR Çalışma kapsamında Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, İzmit şehir merkezinde bulunan Anıtpark’ta gül ve çalı grubundaki bitkilerde form budaması gerçekleştiriyor. Çalışma doğrultusunda parkın düzenli görünmesi için yabani otların temizliği de yapılıyor. 12 İLÇEDE EKİPLER ÇALIŞIYOR Covid-19 salgını olmasına rağmen sosyal mesafe ve diğer önlemlere uyarak çalışan personeller, il genelindeki yeşil alanlarda ekipler halinde çalışıyor. Çalışmalar dâhilinde yeşil alanlarda çim biçme araçları ve diğer donanımlarla otlar biçiliyor. Yeşil alanlardaki bitkilerde budama çalışması da yapan ekipler ayrıca var olan atıkları da topluyor.    
Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, İzmit Anıtpark’ta yabani ot temizliği ve form budaması yapıyor

Koronavirüs ile mücadele döneminde birçok farklı çalışma gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, rutin çalışmalarını da aksatmadan sürdürüyor. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, tüm Kocaeli genelindeki yeşil alanlarda bakım ve temizlik çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda İzmit ilçesi Anıtpark’ta yabani ot temizliği ve bitkilerde form budaması yapıldı.

FORM BUDAMASI YAPILIYOR, YABANİ OTLAR TEMİZLENİYOR

Çalışma kapsamında Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, İzmit şehir merkezinde bulunan Anıtpark’ta gül ve çalı grubundaki bitkilerde form budaması gerçekleştiriyor. Çalışma doğrultusunda parkın düzenli görünmesi için yabani otların temizliği de yapılıyor.

12 İLÇEDE EKİPLER ÇALIŞIYOR

Covid-19 salgını olmasına rağmen sosyal mesafe ve diğer önlemlere uyarak çalışan personeller, il genelindeki yeşil alanlarda ekipler halinde çalışıyor. Çalışmalar dâhilinde yeşil alanlarda çim biçme araçları ve diğer donanımlarla otlar biçiliyor. Yeşil alanlardaki bitkilerde budama çalışması da yapan ekipler ayrıca var olan atıkları da topluyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.