Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İyi Partili Eski Başkan Ak Parti'ye Geçiyor

SİYASET 20.03.2019 - 23:47, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2669+ kez okundu.
 

İyi Partili Eski Başkan Ak Parti'ye Geçiyor

İYİ Parti İzmit eski İlçe Başkanı, yarın AK Parti'ye katılacak

   İYİ Parti İzmit eski İlçe Başkanı, yarın AK Parti'ye katılacak İYİ Parti İzmit İlçe eski Başkanı Av. Emrah Alper Bozatlı ve ilçe başkan yardımcısı mimar Kerem Toramangil bir süre önce görevlerinden ve partilerinden istifa etmişlerdi. Bozatlı istifa gerekçesi olarak, il yönetim kurulunda değişim göremediğini ve bu nedenle istifasını sunduğunu ifade etmişti. 31 Mart yerel seçimleri süresince AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül ile çalışan Bozatlı ve Toramangil, Gönül’ün seçim çalışmalarına destek veriyor. 31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kalırken AK Parti'ye katılma kararı alan Bozatlı ve Toramangil için yarın saat 12.00’de AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı binasında tören düzenlenecek. Bozatlı’ya rozetini Sibel Gönül takacak.
İYİ Parti İzmit eski İlçe Başkanı, yarın AK Parti'ye katılacak

 

 İYİ Parti İzmit eski İlçe Başkanı, yarın AK Parti'ye katılacak

İYİ Parti İzmit İlçe eski Başkanı Av. Emrah Alper Bozatlı ve ilçe başkan yardımcısı mimar Kerem Toramangil bir süre önce görevlerinden ve partilerinden istifa etmişlerdi. Bozatlı istifa gerekçesi olarak, il yönetim kurulunda değişim göremediğini ve bu nedenle istifasını sunduğunu ifade etmişti. 31 Mart yerel seçimleri süresince AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül ile çalışan Bozatlı ve Toramangil, Gönül’ün seçim çalışmalarına destek veriyor. 31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kalırken AK Parti'ye katılma kararı alan Bozatlı ve Toramangil için yarın saat 12.00’de AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı binasında tören düzenlenecek. Bozatlı’ya rozetini Sibel Gönül takacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.