Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İYİ Partide bir istifa daha

SİYASET 16.02.2019 - 00:15, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2794+ kez okundu.
 

İYİ Partide bir istifa daha

İYİ Parti Başiskele İlçe Teşkilatında sular durulmuyor. İYİ Parti Başiskele İlçe Başkanı Şaban Gencer’in istifasından sonra bugün de yönetim kurulu üyesi İbrahim Belen istifa etti.

İYİ Parti, Başiskele’de kendi adayıyla yola devam etme kararı aldıktan sonra Başiskele İlçe Başkanı Şaban Gencer sert bir açıklama yaparak istifa etmişti. İstifa sonrası İYİ Parti, yeni bir ilçe başkanı atadı. Eski yönetimin büyük bölümünün de yeni yönetimde yer alacağı ifade edilmişti. Bugün, Gencer’in yönetiminde görev yapan İbrahim Belen de, İYİ Parti’den istifa ettiğini açıkladı. ETİĞE UYGUN OLMAYAN DAVRANIŞ Belen, istifasını şöyle duyurdu: “Başiskele İYİ Parti yönetiminden ve İYİ parti üyeliğinden istifa ettim. Partinin geneldeki yönetiminden zaten genel seçim döneminde hoşnut değildim lakin bizler yerelde ne yapabiliriz komşularımıza nasıl faydalı oluruz diye sabredip bugünlere geldik. Son dönemde yerel seçim çalışmaları sırasında yaşanan (paylaşmış olduğum belgelerden detayını öğrenebilirsiniz) bana göre ne siyasi ne de ahlaki etiğe uygun olmayan davranışları gözlemlemem neticesinde böyle bir karar aldım. MENFAATLER ÇERÇESİNDE Bu zamana kadar inanmadığım hiçbir işte oluşumda bulunmadım, bulunmam da! Yeni Türkiye’de her şeyin kişisel menfaatler çerçevesinde işlediğini hepimiz biliyor ve görüyoruz. Yerel basından öğrendiklerimize göre meclis üyeliği ne şanlı ne şerefli bir şeymiş ki İzmit’te yaşayan insanlar Başiskele’den sıralara yazılacakmış ama aynı İzmit Belediyesi’nde pazar yeri seçiminde Başiskele’de ikame eden esnafları dördüncü hak sahipliğini reva görüyordu değerli yöneticilerimiz...   AYDINLANMAMIZ LAZIM Yerel yöneticilerimizi seçerken bile ülkemizin bekasından dem vuran genel yönetenlerimiz olduğu için gayet normal karşılamamız lazım zaten böyle atama başkanları ve meclis üyelerini. Bizim topyekün aydınlanmamız lazım arkadaşlar, dostlar ve bu öyle 3 günde 5 yılda olacak şeyler değil. Dış güçler her zaman oldu olacak ona göre gardımızı alıp çok çalışmamız lazım. Farklı düşüncelere saygının oluştuğu anlarda görüşmek üzere esen kalın”
İYİ Parti Başiskele İlçe Teşkilatında sular durulmuyor. İYİ Parti Başiskele İlçe Başkanı Şaban Gencer’in istifasından sonra bugün de yönetim kurulu üyesi İbrahim Belen istifa etti.

İYİ Parti, Başiskele’de kendi adayıyla yola devam etme kararı aldıktan sonra Başiskele İlçe Başkanı Şaban Gencer sert bir açıklama yaparak istifa etmişti. İstifa sonrası İYİ Parti, yeni bir ilçe başkanı atadı. Eski yönetimin büyük bölümünün de yeni yönetimde yer alacağı ifade edilmişti. Bugün, Gencer’in yönetiminde görev yapan İbrahim Belen de, İYİ Parti’den istifa ettiğini açıkladı.

ETİĞE UYGUN OLMAYAN DAVRANIŞ

Belen, istifasını şöyle duyurdu: “Başiskele İYİ Parti yönetiminden ve İYİ parti üyeliğinden istifa ettim. Partinin geneldeki yönetiminden zaten genel seçim döneminde hoşnut değildim lakin bizler yerelde ne yapabiliriz komşularımıza nasıl faydalı oluruz diye sabredip bugünlere geldik. Son dönemde yerel seçim çalışmaları sırasında yaşanan (paylaşmış olduğum belgelerden detayını öğrenebilirsiniz) bana göre ne siyasi ne de ahlaki etiğe uygun olmayan davranışları gözlemlemem neticesinde böyle bir karar aldım.

MENFAATLER ÇERÇESİNDE

Bu zamana kadar inanmadığım hiçbir işte oluşumda bulunmadım, bulunmam da! Yeni Türkiye’de her şeyin kişisel menfaatler çerçevesinde işlediğini hepimiz biliyor ve görüyoruz. Yerel basından öğrendiklerimize göre meclis üyeliği ne şanlı ne şerefli bir şeymiş ki İzmit’te yaşayan insanlar Başiskele’den sıralara yazılacakmış ama aynı İzmit Belediyesi’nde pazar yeri seçiminde Başiskele’de ikame eden esnafları dördüncü hak sahipliğini reva görüyordu değerli yöneticilerimiz...

 

AYDINLANMAMIZ LAZIM

Yerel yöneticilerimizi seçerken bile ülkemizin bekasından dem vuran genel yönetenlerimiz olduğu için gayet normal karşılamamız lazım zaten böyle atama başkanları ve meclis üyelerini. Bizim topyekün aydınlanmamız lazım arkadaşlar, dostlar ve bu öyle 3 günde 5 yılda olacak şeyler değil. Dış güçler her zaman oldu olacak ona göre gardımızı alıp çok çalışmamız lazım. Farklı düşüncelere saygının oluştuğu anlarda görüşmek üzere esen kalın”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.