Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İYİ Parti öğretmenleri evlerinde ziyaret etti

SİYASET 25.11.2020 - 23:28, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2404+ kez okundu.
 

İYİ Parti öğretmenleri evlerinde ziyaret etti

24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle, okulların kapalı olmasına rağmen kutlandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle, okulların kapalı olmasına rağmen kutlandı. İYİ Parti Körfez İlçe Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Zehra Demirbaş tarafından organize edilen ve Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Tugay Polat, Kadın politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Aynur Vergili, Gençlik Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Zübeyde Balıkçı’nın da katıldığı kutlamayla öğretmenler evlerinde ziyaret edildi. Program gereği hazırlanan çiçeklerle emekli olan ve halen görevde bulunan öğretmenlerin kapıları çalındı. Maske ve mesafe kurallarına uyularak öğretmenlerin günü kutlandı ve hediyeleri teslim edildi. Öğretmenler pandemi döneminde bile kendilerini unutmayan partililere teşekkür ettiler. Bu etkinlik başlamadan önce de Kaymakamlık bahçesindeki Atatürk anıtına çelenk koyan ekip, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okudan ve okul müdürlerini de makamlarında ziyaret ederek günlerini kutladılar.
24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle, okulların kapalı olmasına rağmen kutlandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle, okulların kapalı olmasına rağmen kutlandı.

İYİ Parti Körfez İlçe Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Zehra Demirbaş tarafından organize edilen ve Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Tugay Polat, Kadın politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Aynur Vergili, Gençlik Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Zübeyde Balıkçı’nın da katıldığı kutlamayla öğretmenler evlerinde ziyaret edildi.

Program gereği hazırlanan çiçeklerle emekli olan ve halen görevde bulunan öğretmenlerin kapıları çalındı. Maske ve mesafe kurallarına uyularak öğretmenlerin günü kutlandı ve hediyeleri teslim edildi. Öğretmenler pandemi döneminde bile kendilerini unutmayan partililere teşekkür ettiler.

Bu etkinlik başlamadan önce de Kaymakamlık bahçesindeki Atatürk anıtına çelenk koyan ekip, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okudan ve okul müdürlerini de makamlarında ziyaret ederek günlerini kutladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.