Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İYİ Parti'nin Körfez adayı Salih Şirin oldu

SİYASET 07.12.2018 - 20:12, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2716+ kez okundu.
 

İYİ Parti'nin Körfez adayı Salih Şirin oldu

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesinde siyasi partilerin belediye başkan adayları da netleşiyor.Körfez İYİ Parti'nin adayı Salih Şirin oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de memleketi Kocaeli’de bazı ilçe belediye başkan adayları kesinleşti. Bu ilçelerden biri de Körfez ilçesi... Alınan bilgilere göre, İYİ Parti’nin Körfez Belediye Başkan adayı Salih Şirin oldu. Salih Şirin, İYİ Parti’nin belediye başkan adaylığını kabul ettiğini belirterek "Arkadaşlarım beni ikna etti. Aslında böyle bir talebim ve isteğim de yoktu. Hayırlı olsun" dedi. Son kararını veren Salih Şirin’e parti rozetini bugün bizzat genel başkan Meral Akşener takacağı öğrenildi. SALİH ŞİRİN KİMDİR? 1957 yılında Yarımca'da doğdu. İlkokulu Yarımca'da; orta ve lise tahsilini ise İstanbul Kadıköy Anadolu Lisesi'nde tamamladı. İstanbul Kadıköy Newport Üniversitesi İşletme Bölümü mezunuyu.10 yıl Yarımca Spor Kulübü'nün başkanlığını yaptı. Daha sonra Kocaelispor'da yöneticilikte bulundu. 3 erkek 1 kız olmak üzere 4 çocuk babası. Körfez’de ticaretle ilgileniyor.
31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesinde siyasi partilerin belediye başkan adayları da netleşiyor.Körfez İYİ Parti'nin adayı Salih Şirin oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de memleketi Kocaeli’de bazı ilçe belediye başkan adayları kesinleşti. Bu ilçelerden biri de Körfez ilçesi... Alınan bilgilere göre, İYİ Parti’nin Körfez Belediye Başkan adayı Salih Şirin oldu. Salih Şirin, İYİ Parti’nin belediye başkan adaylığını kabul ettiğini belirterek "Arkadaşlarım beni ikna etti. Aslında böyle bir talebim ve isteğim de yoktu. Hayırlı olsun" dedi. Son kararını veren Salih Şirin’e parti rozetini bugün bizzat genel başkan Meral Akşener takacağı öğrenildi.

SALİH ŞİRİN KİMDİR?

1957 yılında Yarımca'da doğdu. İlkokulu Yarımca'da; orta ve lise tahsilini ise İstanbul Kadıköy Anadolu Lisesi'nde tamamladı. İstanbul Kadıköy Newport Üniversitesi İşletme Bölümü mezunuyu.10 yıl Yarımca Spor Kulübü'nün başkanlığını yaptı. Daha sonra Kocaelispor'da yöneticilikte bulundu. 3 erkek 1 kız olmak üzere 4 çocuk babası. Körfez’de ticaretle ilgileniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.