Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İyi Parti Körfez Sahaya İndi, Ak Partili Gençler İyi Partiye Geçiyor.

SİYASET 26.11.2018 - 16:20, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2284+ kez okundu.
 

İyi Parti Körfez Sahaya İndi, Ak Partili Gençler İyi Partiye Geçiyor.

İyi Parti Körfez İlçe Başkanlığı, 66 kişilik yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yarımca’da Yonca restoranda bir araya geldiler.

İyi Parti Körfez İlçe Başkanlığı, 66 kişilik yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yarımca’da Yonca restoranda bir araya geldiler. Toplantıda Başkan yardımcıları ve başkan danışmanları da hazır bulundular. Toplantıda konuşan İyi Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm ise şu sözlere yer verdi: ‘’ İyi Parti Körfez ilçesini yakın zamanda devraldık. Bizden önce partimize hizmet eden herkese teşekkür ediyorum. Yönetim kurulumuzu vizyon, misyon ve liyakatli kişilerden oluşturmaya özen gösterdik. Üyelerimizin hepsi dinamik, partimizin vizyonu ve misyonuna uygun sorumluluk sahibi kişilerdir. Bizler artık sahaya indik. Önümüzde yerel seçimlere çok iyi bir çalışmayla hazırlanıp, belediye başkanlığı seçimini kazanıp körfez ilçemize en güzel şekilde hizmetler etmeliyiz. Bunun için teşkilatlanmalarımız sürmektedir. Mahalle teşkilatları, kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatlanmalarımız devam etmekte olup yakında tamamlanacaktır. Bizler bu partinin neferleriyiz. Bizim kervanımız iyilik kervanıdır. Hepimiz iyilik kervanında bu halka hizmet etmekle yükümlüyüz. Tüm yönetim kurulu üyelerimize sesleniyorum. Ben değil, biz varız. Sizlerin yetkisi ilçe başkanının yetkisi demektir. Hepiniz partinin vizyonuna ve misyonuna uygun şekilde çalışmalar yaptığınız sürece, tüm çalışmalarınızın altına imzamı atarım. Sıkı ve disiplinli bir çalışma sonucunda göreceksiniz ki Cenab-ı Allah’ın izniyle Körfez Belediye Başkanlığını seçimlerde sizlerin özverili çalışmalarıyla kazanacağız. Çalmadık kapı, gidilmedik mahalle bırakmayacağız. Körfezin derdi bizim derdimiz, Körfez’in sevinci bizim sevincimizdir. Ülkemizin ve Körfez ilçemizin insanları en güzel hizmeti hak etmektedirler. İlçemizdeki sorunları yakından takip ediyoruz. Bizler çözüm için buradayız. Bizim en güçlü yönümüz, teşkilatımızda her alanda uzman üyelerimizle birlikte her soruna cevap verebilecek olmamızdır. Şeffaflık ilkesi içinde hareket etmekteyiz. Genel Başkanımız Sevgili Meral AKŞENER ve partimiz her zaman yanımızdadır. Her zaman da yanımızda olacaktır.’’ Dedi. Ak Partili Gençler, Körfez İyi Partiye Geçtiler… Ak Partiye kayıtlı 20 kişiye yakın genç yarından itibaren istifa edip İyi Parti ailesine katılma kararını aldıklarını belirttiler. Artık adalet, hak ve hukuk istiyoruz. Adam kayırmacılığa haksızlığa karşı bizlerde varız. Gençlik olarak ülkemiz için, bayrağımız için, milletimiz için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Bizler artık bu iyilik kervanında bulunmak istiyoruz diyen gençlere İyi Parti rozetlerini Körfez İlçe Başkanı Cahit SÜRÜM ve ilçe başkan yardımcıları, Yarımcadaki programda takarak, İyi Parti ailesine yeni üyelerinin katılımını sağladılar.  
İyi Parti Körfez İlçe Başkanlığı, 66 kişilik yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yarımca’da Yonca restoranda bir araya geldiler.

İyi Parti Körfez İlçe Başkanlığı, 66 kişilik yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yarımca’da Yonca restoranda bir araya geldiler.

Toplantıda Başkan yardımcıları ve başkan danışmanları da hazır bulundular. Toplantıda konuşan İyi Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm ise şu sözlere yer verdi: ‘’ İyi Parti Körfez ilçesini yakın zamanda devraldık. Bizden önce partimize hizmet eden herkese teşekkür ediyorum. Yönetim kurulumuzu vizyon, misyon ve liyakatli kişilerden oluşturmaya özen gösterdik. Üyelerimizin hepsi dinamik, partimizin vizyonu ve misyonuna uygun sorumluluk sahibi kişilerdir. Bizler artık sahaya indik. Önümüzde yerel seçimlere çok iyi bir çalışmayla hazırlanıp, belediye başkanlığı seçimini kazanıp körfez ilçemize en güzel şekilde hizmetler etmeliyiz. Bunun için teşkilatlanmalarımız sürmektedir. Mahalle teşkilatları, kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatlanmalarımız devam etmekte olup yakında tamamlanacaktır.

Bizler bu partinin neferleriyiz. Bizim kervanımız iyilik kervanıdır. Hepimiz iyilik kervanında bu halka hizmet etmekle yükümlüyüz. Tüm yönetim kurulu üyelerimize sesleniyorum. Ben değil, biz varız. Sizlerin yetkisi ilçe başkanının yetkisi demektir. Hepiniz partinin vizyonuna ve misyonuna uygun şekilde çalışmalar yaptığınız sürece, tüm çalışmalarınızın altına imzamı atarım. Sıkı ve disiplinli bir çalışma sonucunda göreceksiniz ki Cenab-ı Allah’ın izniyle Körfez Belediye Başkanlığını seçimlerde sizlerin özverili çalışmalarıyla kazanacağız. Çalmadık kapı, gidilmedik mahalle bırakmayacağız. Körfezin derdi bizim derdimiz, Körfez’in sevinci bizim sevincimizdir. Ülkemizin ve Körfez ilçemizin insanları en güzel hizmeti hak etmektedirler. İlçemizdeki sorunları yakından takip ediyoruz. Bizler çözüm için buradayız. Bizim en güçlü yönümüz, teşkilatımızda her alanda uzman üyelerimizle birlikte her soruna cevap verebilecek olmamızdır. Şeffaflık ilkesi içinde hareket etmekteyiz. Genel Başkanımız Sevgili Meral AKŞENER ve partimiz her zaman yanımızdadır. Her zaman da yanımızda olacaktır.’’ Dedi.

Ak Partili Gençler, Körfez İyi Partiye Geçtiler…

Ak Partiye kayıtlı 20 kişiye yakın genç yarından itibaren istifa edip İyi Parti ailesine katılma kararını aldıklarını belirttiler. Artık adalet, hak ve hukuk istiyoruz. Adam kayırmacılığa haksızlığa karşı bizlerde varız. Gençlik olarak ülkemiz için, bayrağımız için, milletimiz için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Bizler artık bu iyilik kervanında bulunmak istiyoruz diyen gençlere İyi Parti rozetlerini Körfez İlçe Başkanı Cahit SÜRÜM ve ilçe başkan yardımcıları, Yarımcadaki programda takarak, İyi Parti ailesine yeni üyelerinin katılımını sağladılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.