Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İYİ Parti Körfez ilçede neler oluyor

SİYASET 24.01.2020 - 00:28, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2469+ kez okundu.
 

İYİ Parti Körfez ilçede neler oluyor

İYİ Parti Körfez İlçe delege seçimleri tamamlandı ama henüz daha liste açıklanamadığı gibi adaylardan Yücel Şanlı’nın itiraz ve suç duyurusu yapacağı iddia edildi.

Sürpriz sonuçların ortaya çıktığı 400 kişilik delege listesinde, mevcut İlçe Başkanı Cahit Sürüm’ün ağırlıkta olduğu isimler seçilirken, iki belediye meclis üyesinin seçilmemesi şaşırtıcı oldu. Henüz açıklanmayan ancak konuşulan listeye göre belediye meclis üyeleri Enver Okan  yeterli oy alamadı. Seçimlere itiraz için hazırlanan dilekçede, üye listelerinin adaylara verilmemesi, duyurunun tüzükte ki kurallara uygun ve zamanında yapılmaması, üyelerin ilçe başkanlığı tarafından bloklar halinde ki isimlere oy vermeye yönlendirilmesi gibi iddiaların yer alacağı belirtiliyor. İtiraz ve savcılığa suç duyurusu yapılması halinde basın açıklaması ile konunun ayrıntılarıyla anlatılacağı belirtiliyor.                                             Adaylardan Yücel Şanlı’nın itiraz ve suç duyurusu yapacağı iddia edildi.
İYİ Parti Körfez İlçe delege seçimleri tamamlandı ama henüz daha liste açıklanamadığı gibi adaylardan Yücel Şanlı’nın itiraz ve suç duyurusu yapacağı iddia edildi.

Sürpriz sonuçların ortaya çıktığı 400 kişilik delege listesinde, mevcut İlçe Başkanı Cahit Sürüm’ün ağırlıkta olduğu isimler seçilirken, iki belediye meclis üyesinin seçilmemesi şaşırtıcı oldu.

Henüz açıklanmayan ancak konuşulan listeye göre belediye meclis üyeleri Enver Okan  yeterli oy alamadı.

Seçimlere itiraz için hazırlanan dilekçede, üye listelerinin adaylara verilmemesi, duyurunun tüzükte ki kurallara uygun ve zamanında yapılmaması, üyelerin ilçe başkanlığı tarafından bloklar halinde ki isimlere oy vermeye yönlendirilmesi gibi iddiaların yer alacağı belirtiliyor.

İtiraz ve savcılığa suç duyurusu yapılması halinde basın açıklaması ile konunun ayrıntılarıyla anlatılacağı belirtiliyor.

                                            Adaylardan Yücel Şanlı’nın itiraz ve suç duyurusu yapacağı iddia edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.