Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İYİ Parti’den Zübeyde Balıkçı Çalık’a anlamlı plaket

SİYASET 13.09.2020 - 23:20, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2252+ kez okundu.
 

İYİ Parti’den Zübeyde Balıkçı Çalık’a anlamlı plaket

İYİ Parti Körfez ilçe Teşkilatı’nın Temmuz 2020 Temmuz ayında başlattığı üye seferberliğinde Partiye en çok üye kazandıran Gençlik politikalarından Sorumlu ilçe başkan yardımcısı Zübeyde Balıkçı Çalık 1.lik plaketini Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas’ın elinden aldı.

İYİ Parti’den Zübeyde Balıkçı Çalık’a anlamlı plaket İYİ Parti Körfez ilçe Teşkilatı’nın Temmuz 2020  Temmuz ayında başlattığı üye seferberliğinde Partiye en çok üye kazandıran Gençlik politikalarından Sorumlu ilçe başkan yardımcısı Zübeyde Balıkçı Çalık  1.lik plaketini Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas’ın elinden aldı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas yaptığı konuşmada “ İYİ Parti olarak yurt genelinde başlattığımız üyelik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İl ve ilçe genelinde İYİ Parti’mize en çok üye kazandıran yöneticilerimizi teşekkür plaketiyle ödüllendiriyoruz.  Bugün Körfez ilçemizde Temmuz ayında Partimize en çok üye kazandıran  Gençlik politikalarından Sorumlu ilçe başkan yardımcımız Zübeyde Balıkçı Çalık 1.ci olmuştur. Yaptığı çalışmalar için de kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum.Genel başkanımız sayın Akşener’in sizlerden ricası çok çalışmanız ve partiye çok üye kazandırmanız. Körfez İlçe Teşkilat yönetimi , Kadın ve Gençlik kollarının ne kadar çalıştığını biliyorum. Başta ilçe başkanı Cahit Sürüm ve yönetimine  ayrıca Kadın ve gençlik kolları yönetimine teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum”. Dedi. Aldığı 1.cilik plaketinde çok duygulanan Zübeyde Balıkçı Çalık ise “ Başta Genel Başkan yardımcımız sayın Berna Sukas hanfendiye, desteğini her daim htiğimiz kıymetli İl Başkanımız Şanbaz  Yıldız’a, Başkanımıza ve bu güzel büyük ailede siyasete girmeme vesile olan değerli büyüğüm İlçe Başkanım sayın Cahit Sürüm’e, ,il ilçe yöneticilerimize,tüm gençlerimize ve aramıza yeni katılan tüm cesur yürekli yol arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. İYİ partimizin iktidar olabilmesi için gücüm yettiğince gece gündüz çalışacağıma buradan söz veriyorum.
İYİ Parti Körfez ilçe Teşkilatı’nın Temmuz 2020 Temmuz ayında başlattığı üye seferberliğinde Partiye en çok üye kazandıran Gençlik politikalarından Sorumlu ilçe başkan yardımcısı Zübeyde Balıkçı Çalık 1.lik plaketini Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas’ın elinden aldı.

İYİ Parti’den Zübeyde Balıkçı Çalık’a anlamlı plaket

İYİ Parti Körfez ilçe Teşkilatı’nın Temmuz 2020  Temmuz ayında başlattığı üye seferberliğinde Partiye en çok üye kazandıran Gençlik politikalarından Sorumlu ilçe başkan yardımcısı Zübeyde Balıkçı Çalık  1.lik plaketini Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas’ın elinden aldı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas yaptığı konuşmada “ İYİ Parti olarak yurt genelinde başlattığımız üyelik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İl ve ilçe genelinde İYİ Parti’mize en çok üye kazandıran yöneticilerimizi teşekkür plaketiyle ödüllendiriyoruz.  Bugün Körfez ilçemizde Temmuz ayında Partimize en çok üye kazandıran  Gençlik politikalarından Sorumlu ilçe başkan yardımcımız Zübeyde Balıkçı Çalık 1.ci olmuştur. Yaptığı çalışmalar için de kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum.Genel başkanımız sayın Akşener’in sizlerden ricası çok çalışmanız ve partiye çok üye kazandırmanız. Körfez İlçe Teşkilat yönetimi , Kadın ve Gençlik kollarının ne kadar çalıştığını biliyorum. Başta ilçe başkanı Cahit Sürüm ve yönetimine  ayrıca Kadın ve gençlik kolları yönetimine teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum”. Dedi.

Aldığı 1.cilik plaketinde çok duygulanan Zübeyde Balıkçı Çalık ise “ Başta Genel Başkan yardımcımız sayın Berna Sukas hanfendiye, desteğini her daim htiğimiz kıymetli İl Başkanımız Şanbaz  Yıldız’a, Başkanımıza ve bu güzel büyük ailede siyasete girmeme vesile olan değerli büyüğüm İlçe Başkanım sayın Cahit Sürüm’e, ,il ilçe yöneticilerimize,tüm gençlerimize ve aramıza yeni katılan tüm cesur yürekli yol arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. İYİ partimizin iktidar olabilmesi için gücüm yettiğince gece gündüz çalışacağıma buradan söz veriyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.