Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İSU'dan açıklama

GÜNDEM 09.10.2020 - 11:16, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2159+ kez okundu.
 

İSU'dan açıklama

Bazı yerel gazete ve internet sitelerinde “Kaynak suyu, 3 dükkanın deposunu sular içinde bıraktı” haberi yer almıştır. Konu ile ilgili olarak kamuoyuna bilgilendirme ihtiyacı duyulmuştur.

Bazı yerel gazete ve internet sitelerinde “Kaynak suyu, 3 dükkanın deposunu sular içinde bıraktı” haberi yer almıştır. Konu ile ilgili olarak kamuoyuna bilgilendirme ihtiyacı duyulmuştur. İSU Genel Müdürlüğü’nün ALO 185 Çağrı Merkezine, Derince ilçesi Çınarlı Mahallesi Çenesuyu Caddesi No:28 adresinde bulunan işyerinden Temmuz ayında meskenin zeminine su geldiği ihbarı yapılmıştır. İSU Derince Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından belirtilen adreste dinleme cihazlarıyla yapılan incelemede, içme suyu şebeke arızası tespit edilememiştir. Ayrıca çıkan suyun kanalizasyon suyu olmadığı da belirlenmiştir. Meskende çıkan suyun numunesi alınarak İSU Merkez Laboratuvarı’nda analizi yapılmış ve çıkan suyun kaynak suyu olduğu tespit edilerek vatandaşa bilgi verilmiştir. Ancak, 7 Ekim tarihinde aynı adresten gelen ihbar üzerine yapılan müdahalede vatandaşın su tahliye pompasının arızalandığı ve bu sebeple zeminde çıkan suyu tahliye edemediği tespit edilmiştir. Vatandaşa ait yedek dalgıç pompası olmamasından dolayı, pompa tamiratı yapılana kadar kullanılması için, Kurumumuz tarafından 1 adet dalgıç pompa temin edilmiş ve mağduriyeti giderilmiştir. Haberde belirtildiği üzere vatandaşın bahse konu problemi ile ilgili İSU Genel Müdürlüğü olarak, gerekli tüm kontroller kurum ekiplerimiz tarafından yapılmıştır. Bu kapsamda içme suyu veya kanalizasyon hatlarımızdan kaynaklanan bir arıza olmadığı, vatandaşın taşınmazında oluşan zemin suyu ile ilgili gerekli önlemleri almakla sorumlu olduğu kendisine bilgi verilmiştir.
Bazı yerel gazete ve internet sitelerinde “Kaynak suyu, 3 dükkanın deposunu sular içinde bıraktı” haberi yer almıştır. Konu ile ilgili olarak kamuoyuna bilgilendirme ihtiyacı duyulmuştur.

Bazı yerel gazete ve internet sitelerinde “Kaynak suyu, 3 dükkanın deposunu sular içinde bıraktı” haberi yer almıştır. Konu ile ilgili olarak kamuoyuna bilgilendirme ihtiyacı duyulmuştur.

İSU Genel Müdürlüğü’nün ALO 185 Çağrı Merkezine, Derince ilçesi Çınarlı Mahallesi Çenesuyu Caddesi No:28 adresinde bulunan işyerinden Temmuz ayında meskenin zeminine su geldiği ihbarı yapılmıştır. İSU Derince Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından belirtilen adreste dinleme cihazlarıyla yapılan incelemede, içme suyu şebeke arızası tespit edilememiştir. Ayrıca çıkan suyun kanalizasyon suyu olmadığı da belirlenmiştir. Meskende çıkan suyun numunesi alınarak İSU Merkez Laboratuvarı’nda analizi yapılmış ve çıkan suyun kaynak suyu olduğu tespit edilerek vatandaşa bilgi verilmiştir.

Ancak, 7 Ekim tarihinde aynı adresten gelen ihbar üzerine yapılan müdahalede vatandaşın su tahliye pompasının arızalandığı ve bu sebeple zeminde çıkan suyu tahliye edemediği tespit edilmiştir. Vatandaşa ait yedek dalgıç pompası olmamasından dolayı, pompa tamiratı yapılana kadar kullanılması için, Kurumumuz tarafından 1 adet dalgıç pompa temin edilmiş ve mağduriyeti giderilmiştir.

Haberde belirtildiği üzere vatandaşın bahse konu problemi ile ilgili İSU Genel Müdürlüğü olarak, gerekli tüm kontroller kurum ekiplerimiz tarafından yapılmıştır. Bu kapsamda içme suyu veya kanalizasyon hatlarımızdan kaynaklanan bir arıza olmadığı, vatandaşın taşınmazında oluşan zemin suyu ile ilgili gerekli önlemleri almakla sorumlu olduğu kendisine bilgi verilmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.