Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İsmail Baran memur oldu

SİYASET 15.03.2020 - 23:29, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2205+ kez okundu.
 

İsmail Baran memur oldu

Körfez eski Belediye Başkanı İsmail Baran, geçen yıl yapılan yerel seçimler öncesinde AK Parti tarafından yeniden aday gösterilmemişti. O zamandan bu zamana çeşitli açılışlarda görünen, parti programlarına katılan İsmail Baran geçen hafta memur oldu.

GEÇEN HAFTA Körfez eski Belediye Başkanı İsmail Baran, geçen yıl yapılan yerel seçimler öncesinde AK Parti tarafından yeniden aday gösterilmemişti. O zamandan bu zamana çeşitli açılışlarda görünen, parti programlarına katılan İsmail Baran geçen hafta memur oldu. HİÇ MEMUR OLMADI İsmail Baran daha önce hiç memurluk yapmadı. Uzun yıllar Körfez Tütünçiftlik Atatürk Caddesi üzerinde bir konfeksiyon mağazasını işleten Baran, Yunus Pehlivan döneminde Körfez Belediyesi şirketi olan YARPAŞ Genel Müdürlüğüne getirilmiş, ardından 5 yıl Körfez Belediye Başkanlığı yapmıştı. BÜYÜKŞEHİR’E Mİ GEÇECEK? Körfez Belediye Başkanlığını bıraktıktan yaklaşık 1 yıl sonra İsmail Baran, Kartepe Belediyesinden memur yapıldı. İstisnai kadrodan memur olan Baran’ın belediyede hangi görevi ifa edeceği bilinmiyor. Kartepe’den Büyükşehir Belediyesine geçebileceği de iddialar arasında. EMEKLİ DEĞİLMİŞ Körfez eski Belediye Başkanı İsmail Baran’ın emekli olduğu zannediliyordu. Ancak istisnai kadrodan memur yapılması, onun emekli olmadığı ortaya koymuş oldu. Çünkü SGK’dan emekli olan birinin memur kadrosuna atanma ihtimalinin bulunmadığı belirtiliyor. İSMAİL BARAN KİMDİR? 1966 yılında Sakarya'da doğdu. Aslen Artvinlidir. İlk, orta ve lise tahsilini Körfez'de tamamladıktan sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi Rize Meslek Yüksek Okulu Makine Bölümünü ardından Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesini bitirdi. 2002-2004 yılları arasında Saadet Partisinde Körfez İlçe Başkanlığı yaptı. 2004 Yılında SAaadet partisinde Körfez Belediye Başkan adayı oldu .Kaybetmişti. 2009 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Körfez Belediyesi meclis üyeliğini yürüttü. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Plan ve Bütçe Komisyonunda görev aldı. Özel bir şirkette 9 yıl üst düzey yöneticilik deneyiminin ardından Körfez Belediyesinin yan kuruluşu olan YARPAŞ A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü olarak görev yaptı. 16 yıl Körfez ilçede esnaf olarak hizmet verdi. 2014-2019 yılları arasında Körfez Belediye Başkanlığı yaptı. Evli ve 3 çocuk babası.(Kaynak En Kocaeli)
Körfez eski Belediye Başkanı İsmail Baran, geçen yıl yapılan yerel seçimler öncesinde AK Parti tarafından yeniden aday gösterilmemişti. O zamandan bu zamana çeşitli açılışlarda görünen, parti programlarına katılan İsmail Baran geçen hafta memur oldu.

GEÇEN HAFTA

Körfez eski Belediye Başkanı İsmail Baran, geçen yıl yapılan yerel seçimler öncesinde AK Parti tarafından yeniden aday gösterilmemişti. O zamandan bu zamana çeşitli açılışlarda görünen, parti programlarına katılan İsmail Baran geçen hafta memur oldu.

HİÇ MEMUR OLMADI

İsmail Baran daha önce hiç memurluk yapmadı. Uzun yıllar Körfez Tütünçiftlik Atatürk Caddesi üzerinde bir konfeksiyon mağazasını işleten Baran, Yunus Pehlivan döneminde Körfez Belediyesi şirketi olan YARPAŞ Genel Müdürlüğüne getirilmiş, ardından 5 yıl Körfez Belediye Başkanlığı yapmıştı.

BÜYÜKŞEHİR’E Mİ GEÇECEK?

Körfez Belediye Başkanlığını bıraktıktan yaklaşık 1 yıl sonra İsmail Baran, Kartepe Belediyesinden memur yapıldı. İstisnai kadrodan memur olan Baran’ın belediyede hangi görevi ifa edeceği bilinmiyor. Kartepe’den Büyükşehir Belediyesine geçebileceği de iddialar arasında.

EMEKLİ DEĞİLMİŞ

Körfez eski Belediye Başkanı İsmail Baran’ın emekli olduğu zannediliyordu. Ancak istisnai kadrodan memur yapılması, onun emekli olmadığı ortaya koymuş oldu. Çünkü SGK’dan emekli olan birinin memur kadrosuna atanma ihtimalinin bulunmadığı belirtiliyor.

İSMAİL BARAN KİMDİR?

1966 yılında Sakarya'da doğdu.
Aslen Artvinlidir.
İlk, orta ve lise tahsilini Körfez'de tamamladıktan sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi Rize Meslek Yüksek Okulu Makine Bölümünü ardından Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesini bitirdi.
2002-2004 yılları arasında Saadet Partisinde Körfez İlçe Başkanlığı yaptı.

2004 Yılında SAaadet partisinde Körfez Belediye Başkan adayı oldu .Kaybetmişti.

2009 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Körfez Belediyesi meclis üyeliğini yürüttü.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Plan ve Bütçe Komisyonunda görev aldı.
Özel bir şirkette 9 yıl üst düzey yöneticilik deneyiminin ardından Körfez Belediyesinin yan kuruluşu olan YARPAŞ A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü olarak görev yaptı.
16 yıl Körfez ilçede esnaf olarak hizmet verdi.
2014-2019 yılları arasında Körfez Belediye Başkanlığı yaptı.
Evli ve 3 çocuk babası.(Kaynak En Kocaeli)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.