Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

“İşbirliğini daha da ileriye taşıyacağız”

Körfez Belediyesi 16.04.2019 - 23:17, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2676+ kez okundu.
 

“İşbirliğini daha da ileriye taşıyacağız”

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ü makamında ziyaret etti. Başkan Söğüt, “Türkiye’nin geleceğine ışık tutacak nesillerin yetişmesi için iş birliğimizi her zaman daha ileriye taşıyacağız” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, mazbatasını alarak göreve başladığı andan itibaren tebrikleri kabul etmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda da son olarak Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’yü makamında ağırladı. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Rektör Hülagü, “Şener Söğüt başkanımıza tebrik için makamında ziyarette bulundum. Bu zorlu yolda kendisine başarılar dilerim” ifadelerini kullandı. İSTİŞARE HALİNDE OLACAĞIZ Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Üniversite ve yerel yönetim işbirliğimizi bu dönemde arttırarak devam edeceğiz. Bununla ilgili Kocaeli Üniversitemizin değerli Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü hocamız ile sürekli istişare halinde olacağız. Amacımız iş birliğini daha da arttırmak” ifadelerini kullandı. BÜYÜK KATKI SUNACAKSINIZ AK Parti’nin yerel yönetim anlayışıyla birlikte kent yönetimi ve üniversite arasındaki iş birliğinin üst noktaya çıktığını belirten Söğüt, “Ülkemizin 2023 ve 2071 hedeflerine çok daha güçlü ve kararlı bir şekilde ulaşmasına en büyük katkı kuşkusuz üniversitelerimizden gelecek” ifadelerini kullandı. Karşılıklı iyi dilek temennileri sonrasında Başkan Şener Söğüt, Hülagü’ye nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ü makamında ziyaret etti. Başkan Söğüt, “Türkiye’nin geleceğine ışık tutacak nesillerin yetişmesi için iş birliğimizi her zaman daha ileriye taşıyacağız” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, mazbatasını alarak göreve başladığı andan itibaren tebrikleri kabul etmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda da son olarak Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’yü makamında ağırladı. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Rektör Hülagü, “Şener Söğüt başkanımıza tebrik için makamında ziyarette bulundum. Bu zorlu yolda kendisine başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

İSTİŞARE HALİNDE OLACAĞIZ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Üniversite ve yerel yönetim işbirliğimizi bu dönemde arttırarak devam edeceğiz. Bununla ilgili Kocaeli Üniversitemizin değerli Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü hocamız ile sürekli istişare halinde olacağız. Amacımız iş birliğini daha da arttırmak” ifadelerini kullandı.

BÜYÜK KATKI SUNACAKSINIZ

AK Parti’nin yerel yönetim anlayışıyla birlikte kent yönetimi ve üniversite arasındaki iş birliğinin üst noktaya çıktığını belirten Söğüt, “Ülkemizin 2023 ve 2071 hedeflerine çok daha güçlü ve kararlı bir şekilde ulaşmasına en büyük katkı kuşkusuz üniversitelerimizden gelecek” ifadelerini kullandı. Karşılıklı iyi dilek temennileri sonrasında Başkan Şener Söğüt, Hülagü’ye nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.