Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İş insanı İbrahim Bezci Covid ile mücadelesini kaybetti

Vefat 26.11.2020 - 11:02, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2253+ kez okundu.
 

İş insanı İbrahim Bezci Covid ile mücadelesini kaybetti

Asya Tur’un eski sahibi İbrahim Bezci (65)koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Asya Tur’un eski sahibi İbrahim Bezci (65)koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Kocaelili iş insanı ve Asya Tur'un eski sahibi İbrahim Bezci, bir süredir Covid tedavisi görüyordu. Durumu ağırlaştı ve Derince Araştırma Hastanesinde yoğun bakıma alındı. 9 gün boyunca yoğun bakımda tutulan Bezci, sabaha karşı yaşam mücadelesini kaybetti. Bezci'nin cenazesi yarın (cuma) saat 11.00'da Kent Mezarlığında kılınan namazın ardından Aile Kabristanında toprağa verilecek. 65 yaşında Covid'e yenilen Bezci evli ve 2 çocuk babasıydı.
Asya Tur’un eski sahibi İbrahim Bezci (65)koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Asya Tur’un eski sahibi İbrahim Bezci (65)koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Kocaelili iş insanı ve Asya Tur'un eski sahibi İbrahim Bezci, bir süredir Covid tedavisi görüyordu. Durumu ağırlaştı ve Derince Araştırma Hastanesinde yoğun bakıma alındı. 9 gün boyunca yoğun bakımda tutulan Bezci, sabaha karşı yaşam mücadelesini kaybetti. Bezci'nin cenazesi yarın (cuma) saat 11.00'da Kent Mezarlığında kılınan namazın ardından Aile Kabristanında toprağa verilecek. 65 yaşında Covid'e yenilen Bezci evli ve 2 çocuk babasıydı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.