Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İş insanı Abdin Öztürk hayatını kaybetti

Vefat 14.04.2021 - 13:55, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2513+ kez okundu.
 

İş insanı Abdin Öztürk hayatını kaybetti

Kocaeli'de geniş kesim tarafından tanınan iş insanlarından Abdin Öztürk koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Kocaeli'de geniş kesim tarafından tanınan iş insanlarından Abdin Öztürk koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Kocaeli'de geniş kesim tarafından tanınan iş insanlarından, kentte birçok akaryakıt istasyonu sahibi olan, Kocaeli Ticaret Odası meclis üyesi, 15 Temmuz Demokrasi Gazileri Terör Mağdurları ve Şehitleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdin Öztürk koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Öztürk, bir süre önce koronavirüse yakalanmış, virüsün ciğerlerine inmesi sebebiyle de VM Medical Park Kocaeli Hastanesi'nde solunum cihazına bağlı olarak tedavi görüyordu. Öztürk'ten bugün kötü haber geldi. İş insanı Öztürk tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Körfez Manşet Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz.
Kocaeli'de geniş kesim tarafından tanınan iş insanlarından Abdin Öztürk koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Kocaeli'de geniş kesim tarafından tanınan iş insanlarından Abdin Öztürk koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Kocaeli'de geniş kesim tarafından tanınan iş insanlarından, kentte birçok akaryakıt istasyonu sahibi olan, Kocaeli Ticaret Odası meclis üyesi, 15 Temmuz Demokrasi Gazileri Terör Mağdurları ve Şehitleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdin Öztürk koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Öztürk, bir süre önce koronavirüse yakalanmış, virüsün ciğerlerine inmesi sebebiyle de VM Medical Park Kocaeli Hastanesi'nde solunum cihazına bağlı olarak tedavi görüyordu. Öztürk'ten bugün kötü haber geldi. İş insanı Öztürk tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Körfez Manşet Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.