Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İnsan artık bunlara ne diyeceğini bilemiyor

SİYASET 02.05.2020 - 14:19, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2504+ kez okundu.
 

İnsan artık bunlara ne diyeceğini bilemiyor

AKP İzmit Belediye Meclis Üyesi Erkan Aksoy’un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, günümüzde seviyesizliğin ve kinci ayrıştıcılığın bir karekter haline geldiğini gösteriyor.

AKP İzmit Belediye Meclis Üyesi  Erkan Aksoy’un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, günümüzde seviyesizliğin ve kinci ayrıştıcılığın bir karekter haline geldiğini gösteriyor. Mübarek Ramazan ayına girdiğimiz, milli birlik ve beraberliğin en güçlü olması gereken bir dönemde bile, sosyal medya hesabında içinde İzmit Belediye Başkanımız Sn. Fatma Kaplan Hürriyet'in de olduğu bir resim ekleyerek "kiralık kahpeler" diyebilmek en basit tabirle bir karakter sorunudur. ''SOSYAL MEDYA ETİK KURALLARINI OKUSADA ANLAMAZ'' İnsanın içinde terbiye ve ahlak mevfumu dejenere olduktan sonra, mensubu olduğu partinin Genel Başkan Yardımcısı Sn. Mahir Ünal'ın daha dün parti politikası olarak açıkladığı "Sosyal Medya Etik Kuralları" nı okusada anlamaz. Bir hafta sonra aynı şahıs utanıp sıkılmadan Anneler Günü'nü kutlayacak. Paylaşımı yaptıktan sonra gelen yoğun tepkiler üzerine "yanlışlıkla yaptım" diyerek paylaşımını silmek tam da "2 Mayıs Dünya Yalancılar Günü" ne denk gelmesi de ayrıca manidar. Gerçekten bu kadar rezil ve seviyesiz olmak zorunda mısınız? İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Dr. Pelin Coştur Filiz  
AKP İzmit Belediye Meclis Üyesi Erkan Aksoy’un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, günümüzde seviyesizliğin ve kinci ayrıştıcılığın bir karekter haline geldiğini gösteriyor.

AKP İzmit Belediye Meclis Üyesi  Erkan Aksoy’un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, günümüzde seviyesizliğin ve kinci ayrıştıcılığın bir karekter haline geldiğini gösteriyor.

Mübarek Ramazan ayına girdiğimiz, milli birlik ve beraberliğin en güçlü olması gereken bir dönemde bile, sosyal medya hesabında içinde İzmit Belediye Başkanımız Sn. Fatma Kaplan Hürriyet'in de olduğu bir resim ekleyerek "kiralık kahpeler" diyebilmek en basit tabirle bir karakter sorunudur.

''SOSYAL MEDYA ETİK KURALLARINI OKUSADA ANLAMAZ''

İnsanın içinde terbiye ve ahlak mevfumu dejenere olduktan sonra, mensubu olduğu partinin Genel Başkan Yardımcısı Sn. Mahir Ünal'ın daha dün parti politikası olarak açıkladığı "Sosyal Medya Etik Kuralları" nı okusada anlamaz.

Bir hafta sonra aynı şahıs utanıp sıkılmadan Anneler Günü'nü kutlayacak.

Paylaşımı yaptıktan sonra gelen yoğun tepkiler üzerine "yanlışlıkla yaptım" diyerek paylaşımını silmek tam da "2 Mayıs Dünya Yalancılar Günü" ne denk gelmesi de ayrıca manidar.

Gerçekten bu kadar rezil ve seviyesiz olmak zorunda mısınız?

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı
Dr. Pelin Coştur Filiz

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.