Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İlimtepe'de Kurban kesim alanında kavga: 2 yaralı

ASAYİŞ 23.08.2018 - 23:24, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1947+ kez okundu.
 

İlimtepe'de Kurban kesim alanında kavga: 2 yaralı

Bayramın birinci günü sonrasında Körfez İlimtepe’de ki kurban kesim alanında iki gurup kavga etti, 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre kurbanlıkların kesimi sırasında başlayan tartışma, kavgaya dönüştü. Kavganın büyümüsüyle kalabalık olarak gelen bir gurubun S.K. ve Y.K.  adlı kardeşlere yumruk yumruğa birbirlerine girdi.Meydana gelen kavgada 2 kardeş yaralanırken, kardeşlerden  S.K. önce yoğun bakımda tedavi gördükten sonra, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.  Jandarma olayla ilgili olayla ilgili soruşturma başlattı.   
Bayramın birinci günü sonrasında Körfez İlimtepe’de ki kurban kesim alanında iki gurup kavga etti, 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre kurbanlıkların kesimi sırasında başlayan tartışma, kavgaya dönüştü. Kavganın büyümüsüyle kalabalık olarak gelen bir gurubun S.K. ve Y.K.  adlı kardeşlere yumruk yumruğa birbirlerine girdi.Meydana gelen kavgada 2 kardeş yaralanırken, kardeşlerden  S.K. önce yoğun bakımda tedavi gördükten sonra, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. 

Jandarma olayla ilgili olayla ilgili soruşturma başlattı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.