Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İki İş Adamının Seks Fantazisi Pahalıya Mal Oldu

YAŞAM 31.07.2019 - 01:39, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2222+ kez okundu.
 

İki İş Adamının Seks Fantazisi Pahalıya Mal Oldu

Körfez ilçede iki iş adamı Sosyal medya üzerinde tanıştığı bayanla Whapsapp üzerinde görüntülü olarak seks yapınca kendilerine pahalıya mal oldu.

Körfez ilçede iki iş adamı Sosyal medya üzerinde tanıştığı bayanla Whapsapp üzerinde görüntülü olarak seks yapınca kendilerine pahalıya mal oldu. Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan bu iki iş adamı, sosyal medya üzerinde bir bayanla tanıştılar. Bu bayan iki iş adamıyla girdiği sohbet sonucunda whapsapp üzerinde görüntülü olarak karşılıklı seks yapma teklifi yaptı. Teklifi kabul eden bu iki iş adamı kadın görüntüden soyunarak seks fantezisi yapınca , iş adamları da kadının hareketine dayanamayıp şey yaptı. Yani mastürmasiyon yaptı. Yaklaşık yarım saat süren görüntülerden sonra sohbet kapanır.  100 bin TL istedi Whapsap üzerinde fantezi seks yapan bu iki işadamını aynı zamanda kamera kayıtlarına aldı. Bir gün sonra iş adamlarının telefonlarını alan bayan bu görüntüleri kendilerine gönderdi. Görüntülerini  gören bu iş adamları büyük panik içinde bizden ne istiyorsun? Diyerek bu bayana tepki gösterd. Bayanda ben sizlerden adam başı 15bin Euro istiyorum. Yoksa videoyu sanal medya üzerinden yayarım. Tabii bunun üzerine iş adamları önce inanmadı. Sana mı inanacağız deyip telefonu kapatırlar. Bu arada bayan çektiği görüntüleri gerçekten sanal medya üzerinden yayınlayınca , iş adamları bayanı hemen arayarak; anlaşalım hemen kaldır deyince uzun pazarlıklar sonucu adam başı 2500 Euro ile anlaşırlar ve görüntü sosyla medya üzerinden kaldırılır. Ama bu iki adamın görüntülerini bir çok Körfezli ve insan seyretmişti. Şimdi Körfez ilçede bu seks fantazisi konuşuluyor. Bende çok şaşırdım doğrusu..Siz siz olun bu oyuna gelmeyin ve dikkatli olun..
Körfez ilçede iki iş adamı Sosyal medya üzerinde tanıştığı bayanla Whapsapp üzerinde görüntülü olarak seks yapınca kendilerine pahalıya mal oldu.

Körfez ilçede iki iş adamı Sosyal medya üzerinde tanıştığı bayanla Whapsapp üzerinde görüntülü olarak seks yapınca kendilerine pahalıya mal oldu.

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan bu iki iş adamı, sosyal medya üzerinde bir bayanla tanıştılar. Bu bayan iki iş adamıyla girdiği sohbet sonucunda whapsapp üzerinde görüntülü olarak karşılıklı seks yapma teklifi yaptı. Teklifi kabul eden bu iki iş adamı kadın görüntüden soyunarak seks fantezisi yapınca , iş adamları da kadının hareketine dayanamayıp şey yaptı. Yani mastürmasiyon yaptı. Yaklaşık yarım saat süren görüntülerden sonra sohbet kapanır.

 100 bin TL istedi

Whapsap üzerinde fantezi seks yapan bu iki işadamını aynı zamanda kamera kayıtlarına aldı. Bir gün sonra iş adamlarının telefonlarını alan bayan bu görüntüleri kendilerine gönderdi. Görüntülerini  gören bu iş adamları büyük panik içinde bizden ne istiyorsun? Diyerek bu bayana tepki gösterd.

Bayanda ben sizlerden adam başı 15bin Euro istiyorum. Yoksa videoyu sanal medya üzerinden yayarım. Tabii bunun üzerine iş adamları önce inanmadı. Sana mı inanacağız deyip telefonu kapatırlar.

Bu arada bayan çektiği görüntüleri gerçekten sanal medya üzerinden yayınlayınca , iş adamları bayanı hemen arayarak; anlaşalım hemen kaldır deyince uzun pazarlıklar sonucu adam başı 2500 Euro ile anlaşırlar ve görüntü sosyla medya üzerinden kaldırılır.

Ama bu iki adamın görüntülerini bir çok Körfezli ve insan seyretmişti. Şimdi Körfez ilçede bu seks fantazisi konuşuluyor. Bende çok şaşırdım doğrusu..Siz siz olun bu oyuna gelmeyin ve dikkatli olun..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.