Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İki grup arasında çıkan kavga kanlı bitti

ASAYİŞ 09.04.2021 - 13:55, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2376+ kez okundu.
 

İki grup arasında çıkan kavga kanlı bitti

Körfez Atalar Mahallesinde iki grup arasında çıkan kavgada 2 kişi bıçaklanarak yaralandı.

Körfez Atalar Mahallesinde iki grup arasında çıkan kavgada 2 kişi bıçaklanarak yaralandı.  Alınan bilgiye göre Körfez Atalar Mahallesinde meydana gelen olayda, henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı iki ayrı grup arasında sözlü başlayan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Kavga esnasında Furkan C. ile Diyar B. isimli 2 genç, tartıştıkları 3 kişi tarafından bıçaklanarak yaralandı. Olayı gerçekleştiren kişiler olay yerinden kaçarken çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Olaya karıştığı öne sürülen 4 kişi bir süre sonra polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından Körfez Adliyesine sevk edildi.
Körfez Atalar Mahallesinde iki grup arasında çıkan kavgada 2 kişi bıçaklanarak yaralandı.

Körfez Atalar Mahallesinde iki grup arasında çıkan kavgada 2 kişi bıçaklanarak yaralandı. 

Alınan bilgiye göre Körfez Atalar Mahallesinde meydana gelen olayda, henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı iki ayrı grup arasında sözlü başlayan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Kavga esnasında Furkan C. ile Diyar B. isimli 2 genç, tartıştıkları 3 kişi tarafından bıçaklanarak yaralandı. Olayı gerçekleştiren kişiler olay yerinden kaçarken çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Olaya karıştığı öne sürülen 4 kişi bir süre sonra polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından Körfez Adliyesine sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.