Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hürriyet’ten Üniversite Öğrencilerine ‘Anne Eli’

YAŞAM 10.01.2020 - 14:27, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1960+ kez okundu.
 

Hürriyet’ten Üniversite Öğrencilerine ‘Anne Eli’

Kendisi de Kocaeli Üniversitesi mezunu olan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, ‘Anne Eli’ni üniversite öğrencilerine uzattı.

Kendisi de Kocaeli Üniversitesi mezunu olan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, ‘Anne Eli’ni üniversite öğrencilerine uzattı. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, üniversite öğrencileri için oldukça anlamlı bir projeye imza atıyor. Bundan böyle Kocaeli Üniversitesi öğrencileri İzmit Ayazma Kültür Merkezinde hafta sonu dâhil her gün 18.00-20.00 saatleri arasında ücretsiz yemek yiyebilecek. ÜCRETSİZ ÜÇ ÇEŞİT YEMEK İzmit Belediyesi tarafından üniversite öğrencilerine yemek desteği projesi hayata geçirildi. ‘Anne Eli’ projesi kapsamında İzmit Belediyesi Ayazma Kültür Merkezinde Kocaeli Üniversitesi öğrencileri hafta sonu dâhil her gün 18.00-20.00 saatleri arasında üç çeşit yemeği ücretsiz bir şekilde yiyebilecek. KİMLİK KARTLARINI GÖSTERMELERİ YETERLİ OLACAK Üniversite eğitim-öğretim yılı içerisinde ara tatil ara dönemi dışındaki her gün devam edecek. Üniversite öğrencileri için başlatılan ücretsiz yemeği desteğinden yararlanacak gençlerin, üniversite öğrenci kimliklerini göstermeleri yeterli olacak. BAŞKAN HÜRRİYET İLK GÜN PROGRAMA KATILACAK Üniversite öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen projenin ilk yemek dağıtım programı ise 11 Ocak Cumartesi günü saat 18.00’de Ayazma Kültür Merkezinde İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in katılımıyla başlayacak. ÇOCUKLARINIZ BİZLERE EMANET Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Başkan Hürriyet, “Üniversiteli kardeşlerimizden durumu iyi olmayan kim varsa, soframızda ona her zaman yer var. İl dışından gelen öğrencilerin aileleri de hiç tasalanmasın. Çocuklarınız bizlere emanet. Burada gönüllü annelerimizle birlikte çocuklarınıza kendi çocukları gibi bakacak” açıklamasında bulundu.
Kendisi de Kocaeli Üniversitesi mezunu olan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, ‘Anne Eli’ni üniversite öğrencilerine uzattı.

Kendisi de Kocaeli Üniversitesi mezunu olan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, ‘Anne Eli’ni üniversite öğrencilerine uzattı.

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, üniversite öğrencileri için oldukça anlamlı bir projeye imza atıyor. Bundan böyle Kocaeli Üniversitesi öğrencileri İzmit Ayazma Kültür Merkezinde hafta sonu dâhil her gün 18.00-20.00 saatleri arasında ücretsiz yemek yiyebilecek.

ÜCRETSİZ ÜÇ ÇEŞİT YEMEK

İzmit Belediyesi tarafından üniversite öğrencilerine yemek desteği projesi hayata geçirildi. ‘Anne Eli’ projesi kapsamında İzmit Belediyesi Ayazma Kültür Merkezinde Kocaeli Üniversitesi öğrencileri hafta sonu dâhil her gün 18.00-20.00 saatleri arasında üç çeşit yemeği ücretsiz bir şekilde yiyebilecek.

KİMLİK KARTLARINI GÖSTERMELERİ YETERLİ OLACAK

Üniversite eğitim-öğretim yılı içerisinde ara tatil ara dönemi dışındaki her gün devam edecek. Üniversite öğrencileri için başlatılan ücretsiz yemeği desteğinden yararlanacak gençlerin, üniversite öğrenci kimliklerini göstermeleri yeterli olacak.

BAŞKAN HÜRRİYET İLK GÜN PROGRAMA KATILACAK

Üniversite öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen projenin ilk yemek dağıtım programı ise 11 Ocak Cumartesi günü saat 18.00’de Ayazma Kültür Merkezinde İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in katılımıyla başlayacak.

ÇOCUKLARINIZ BİZLERE EMANET

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Başkan Hürriyet, “Üniversiteli kardeşlerimizden durumu iyi olmayan kim varsa, soframızda ona her zaman yer var. İl dışından gelen öğrencilerin aileleri de hiç tasalanmasın. Çocuklarınız bizlere emanet. Burada gönüllü annelerimizle birlikte çocuklarınıza kendi çocukları gibi bakacak” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.