Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hürriyet Pazarcılarla Kahvaltıda Buluştu

SİYASET 11.12.2018 - 16:04, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1551+ kez okundu.
 

Hürriyet Pazarcılarla Kahvaltıda Buluştu

CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, İzmit Doğu Kışla Cumartesi Pazarı esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi

CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, İzmit Doğu Kışla Cumartesi Pazarı esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi TBMM Başkanlık Divanı Katip üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet beraberindeki CHP Başiskele ilçe yöneticisi Şaban Sarıkan, Tavşantepe Mahallesi temsilcisi Bülent Afacan ve Kocatepe Mahallesi Temsilcisi Özkan Kaygusuz ile birlikte İzmit Doğu Kışla Cumartesi Pazarı esnafıyla bir araya geldi. PAZARCIMIZ KENDİSİNE KİMİN SIKINTI ÇEKTİRDİĞİNİ ÇOK İYİ BİLİYOR İzmit Doğu Kışla’da kurulan Cumartesi Pazarı esnafını sabah saatlerinde ziyaret eden CHP’li heyet, Pazar esnafına kolaylıklar, alış veriş yapan vatandaşlara ise bol alışverişler diledi. Pazar esnafı, tezgahları gezen CHP Milletvekili Hürriyet ve CHP’li heyeti pazar alanında kurdukları kahvaltı masasına misafir etti. Kahvaltı masasında Pazar esnafıyla bol bol sohbet eden Milletvekili Hürriyet, “Doğu Kışla Pazar esnafımızın sorunları devam ediyor. Esnafımız sorunlarını defalarca yöneticilere aktardıklarını söylüyor. Ama görüyoruz ki pazarcımızı umursayan yok. Pazarcılarımız kendilerine sıkıntıları çektirenleri gayet iyi biliyorlar. Ama bizler de o sıkıntıyı çözmek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” açıklamasında bulundu.
CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, İzmit Doğu Kışla Cumartesi Pazarı esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi

CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, İzmit Doğu Kışla Cumartesi Pazarı esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi

TBMM Başkanlık Divanı Katip üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet beraberindeki CHP Başiskele ilçe yöneticisi Şaban Sarıkan, Tavşantepe Mahallesi temsilcisi Bülent Afacan ve Kocatepe Mahallesi Temsilcisi Özkan Kaygusuz ile birlikte İzmit Doğu Kışla Cumartesi Pazarı esnafıyla bir araya geldi.

PAZARCIMIZ KENDİSİNE KİMİN SIKINTI ÇEKTİRDİĞİNİ ÇOK İYİ BİLİYOR

İzmit Doğu Kışla’da kurulan Cumartesi Pazarı esnafını sabah saatlerinde ziyaret eden CHP’li heyet, Pazar esnafına kolaylıklar, alış veriş yapan vatandaşlara ise bol alışverişler diledi. Pazar esnafı, tezgahları gezen CHP Milletvekili Hürriyet ve CHP’li heyeti pazar alanında kurdukları kahvaltı masasına misafir etti. Kahvaltı masasında Pazar esnafıyla bol bol sohbet eden Milletvekili Hürriyet, “Doğu Kışla Pazar esnafımızın sorunları devam ediyor. Esnafımız sorunlarını defalarca yöneticilere aktardıklarını söylüyor. Ama görüyoruz ki pazarcımızı umursayan yok. Pazarcılarımız kendilerine sıkıntıları çektirenleri gayet iyi biliyorlar. Ama bizler de o sıkıntıyı çözmek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.