Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hürriyet merkezden kırsala tüm muhtarları tek tek dinledi

GÜNDEM 09.04.2021 - 23:16, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1948+ kez okundu.
 

Hürriyet merkezden kırsala tüm muhtarları tek tek dinledi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, kentin dört bir tarafına adil hizmet götürmek adına muhtarlarla bir araya gelerek talep ve sorunları dinledi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, kentin dört bir tarafına adil hizmet götürmek adına muhtarlarla bir araya gelerek talep ve sorunları dinledi   İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, merkezden kırsala tüm mahalleleri önemsiyor ve muhtarlarla sık sık buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Hürriyet, tüm muhtarlarla bir araya gelerek tek tek tüm sorun ve talepleri dinledi. Geniş kapsamlı toplantıya muhtarların yanı sıra İzmit Belediyesi Başkan Yardımcıları, koordinatörler ve birim müdürleri katıldı.    ÖNERİLERİNİZ KIYMETLİ   Toplantının açılışını yapan Başkan Hürriyet, “Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Pandemi koşulları nedeniyle sizleri riske atmadan, tedbirler kapsamında taleplerinizi dinlemek istedik. Ara ara bir araya gelmek, sorunları ve ihtiyaçları dinlemek önemli.  Ayrıca önümüz Ramazan ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmak ve sizlerin bu konuda bize edeceğiniz yardımlar, öneriler kıymetli. Gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için bize yapacağınız yönlendirmeleri önemsiyoruz.     DAYANIŞMA VE HOŞGÖRÜ ÖNEMLİ   Pandemi nedeniyle bilmediğimiz, zorlu bir süreç yaşıyoruz. Nasıl mücadele edeceğimizi hep beraber öğreniyoruz. Bu dönemde beraberlik, dayanışma ve hoşgörü çok önemli. Mahallelilerimiz acil ihtiyaçları ve istekleri konusunda bize ileteceklerini not alarak sizleri bilgilendirmek ve en kısa sürede dönüş yapmak istiyoruz. Başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimiz de sizleri bilgilendirmek için buradalar. Kendi programımızı sizlere iletelim sizler de mahallenizdeki vatandaşlara iletin istiyoruz” şeklinde konuştu.    KARLA MÜCADELE İÇİN TEŞEKKÜR   Başkan Hürriyet konuşmasının ardından tüm muhtarlara tek tek söz vererek, mahallelerdeki ihtiyaçları dinledi. Notlarını alan Hürriyet, birim müdürleri ve başkan yardımcıları ile birlikte, programlarında olan ve muhtarların istekleri doğrultusunda programlarına ekledikleri proje ve çalışmaları detaylarıyla aktardılar. Muhtarlar, kendileriyle sık sık bir araya geldiği, fikirlerini önemsediği için duyduğu memnuniyeti ifade ederlerken, özellikle son yılların en yoğun kar yağışının yaşadığı 2021 yılında, karla mücadelede sarf ettikleri emek için Başkan Hürriyet ve ekibine teşekkür ettiler.
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, kentin dört bir tarafına adil hizmet götürmek adına muhtarlarla bir araya gelerek talep ve sorunları dinledi
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, kentin dört bir tarafına adil hizmet götürmek adına muhtarlarla bir araya gelerek talep ve sorunları dinledi
 
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, merkezden kırsala tüm mahalleleri önemsiyor ve muhtarlarla sık sık buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Hürriyet, tüm muhtarlarla bir araya gelerek tek tek tüm sorun ve talepleri dinledi. Geniş kapsamlı toplantıya muhtarların yanı sıra İzmit Belediyesi Başkan Yardımcıları, koordinatörler ve birim müdürleri katıldı. 
 
ÖNERİLERİNİZ KIYMETLİ
 
Toplantının açılışını yapan Başkan Hürriyet, “Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Pandemi koşulları nedeniyle sizleri riske atmadan, tedbirler kapsamında taleplerinizi dinlemek istedik. Ara ara bir araya gelmek, sorunları ve ihtiyaçları dinlemek önemli.  Ayrıca önümüz Ramazan ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmak ve sizlerin bu konuda bize edeceğiniz yardımlar, öneriler kıymetli. Gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için bize yapacağınız yönlendirmeleri önemsiyoruz.  
 
DAYANIŞMA VE HOŞGÖRÜ ÖNEMLİ
 
Pandemi nedeniyle bilmediğimiz, zorlu bir süreç yaşıyoruz. Nasıl mücadele edeceğimizi hep beraber öğreniyoruz. Bu dönemde beraberlik, dayanışma ve hoşgörü çok önemli. Mahallelilerimiz acil ihtiyaçları ve istekleri konusunda bize ileteceklerini not alarak sizleri bilgilendirmek ve en kısa sürede dönüş yapmak istiyoruz. Başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimiz de sizleri bilgilendirmek için buradalar. Kendi programımızı sizlere iletelim sizler de mahallenizdeki vatandaşlara iletin istiyoruz” şeklinde konuştu. 
 
KARLA MÜCADELE İÇİN TEŞEKKÜR
 
Başkan Hürriyet konuşmasının ardından tüm muhtarlara tek tek söz vererek, mahallelerdeki ihtiyaçları dinledi. Notlarını alan Hürriyet, birim müdürleri ve başkan yardımcıları ile birlikte, programlarında olan ve muhtarların istekleri doğrultusunda programlarına ekledikleri proje ve çalışmaları detaylarıyla aktardılar. Muhtarlar, kendileriyle sık sık bir araya geldiği, fikirlerini önemsediği için duyduğu memnuniyeti ifade ederlerken, özellikle son yılların en yoğun kar yağışının yaşadığı 2021 yılında, karla mücadelede sarf ettikleri emek için Başkan Hürriyet ve ekibine teşekkür ettiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.