Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hürriyet; “Leyla Atakan gibi izler bırakmak istiyoruz”

SİYASET 22.03.2019 - 23:22, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2142+ kez okundu.
 

Hürriyet; “Leyla Atakan gibi izler bırakmak istiyoruz”

CHP Kocaeli Milletvekili ve CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet, Ayazma Mahallesi’nde yaptığı toplantıda “Leyla Atakan gibi izler bırakmak istiyoruz” dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili ve CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet, Ayazma Mahallesi’nde yaptığı toplantıda “Leyla Atakan gibi izler bırakmak istiyoruz” dedi. CHP Kocaeli Milletvekili ve CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet seçim çalışmaları kapsamına Ayazma Mahallesi’nde ki vatandaşlarla buluştu. Hürriyet burada yaptığı konuşmada göreve geldiklerinden itibaren yıllar sonrası için izler bırakmak istediklerini ifade etti. Hürriyet burada vatandaşlara seslendikten sonra bölge esnafını ziyaret etti. İZLER BIRAKMAK İSTİYORUZ Toplantıda konuşan Hürriyet, “Vatandaşımızın isteği ve dileği bizim çok önemlidir. Bizim derdimiz bu toprakların geleceğinin daha iyi olmasıdır. Biz vatandaşımınız hayatını nasıl daha kolaylaştırırız bunu düşünüyoruz. Biz çocuklarımızı, kadınlarımızı ve gençlerimizi önemsiyoruz. Biz projelerimize çınar adını verdik. Tıp ki çınar ağacı gibi yıllar sonraya izler bırakmak istiyoruz. Leyla Atakan gibi izler bırakmak istiyoruz” ifadelerinde bulundu. ÇOK ÇALIŞACAĞIZ Konuşmalarına devam eden Hürriyet, “Biz çınar vizyon projelerimizde önce çocukların eğitimine destek vereceğiz. Okullara personel desteği sağlayacağız. Eğitim kampüsleri kuracağız. Spor tesisleri kuracağız. Belediye olarak kreşler kuracağız. Göreve geldiğimizde her yıl en az 100 gencimizi yurt dışına göndereceğiz. Atanamayan öğretmenlerle öğrencilerimizi buluşturacağız. Bu kentte eğitim anlamında çok çalışacağız” şeklinde konuştu. 15 YILDA İZMİT, PARİS GİBİ OLMALIYDI Hürriyet son olarak, “Bu kent çok zengin bir kent konumunda bulunuyor. Bu kentin zenginliklerine bakıldığında 15 yılda Kocaeli’nin İzmit’in Paris gibi olması gerekirdi. Fakat baktığımızda kentin marka değeri bile aşağılara düştü. Biz bu kentin zenginliğini en iyi şekilde değerlendireceğiz. Bunun için çok çalışacağız” dedi.      
CHP Kocaeli Milletvekili ve CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet, Ayazma Mahallesi’nde yaptığı toplantıda “Leyla Atakan gibi izler bırakmak istiyoruz” dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili ve CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet, Ayazma Mahallesi’nde yaptığı toplantıda “Leyla Atakan gibi izler bırakmak istiyoruz” dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili ve CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet seçim çalışmaları kapsamına Ayazma Mahallesi’nde ki vatandaşlarla buluştu. Hürriyet burada yaptığı konuşmada göreve geldiklerinden itibaren yıllar sonrası için izler bırakmak istediklerini ifade etti. Hürriyet burada vatandaşlara seslendikten sonra bölge esnafını ziyaret etti.

İZLER BIRAKMAK İSTİYORUZ

Toplantıda konuşan Hürriyet, “Vatandaşımızın isteği ve dileği bizim çok önemlidir. Bizim derdimiz bu toprakların geleceğinin daha iyi olmasıdır. Biz vatandaşımınız hayatını nasıl daha kolaylaştırırız bunu düşünüyoruz. Biz çocuklarımızı, kadınlarımızı ve gençlerimizi önemsiyoruz. Biz projelerimize çınar adını verdik. Tıp ki çınar ağacı gibi yıllar sonraya izler bırakmak istiyoruz. Leyla Atakan gibi izler bırakmak istiyoruz” ifadelerinde bulundu.

ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Konuşmalarına devam eden Hürriyet, “Biz çınar vizyon projelerimizde önce çocukların eğitimine destek vereceğiz. Okullara personel desteği sağlayacağız. Eğitim kampüsleri kuracağız. Spor tesisleri kuracağız. Belediye olarak kreşler kuracağız. Göreve geldiğimizde her yıl en az 100 gencimizi yurt dışına göndereceğiz. Atanamayan öğretmenlerle öğrencilerimizi buluşturacağız. Bu kentte eğitim anlamında çok çalışacağız” şeklinde konuştu.

15 YILDA İZMİT, PARİS GİBİ OLMALIYDI

Hürriyet son olarak, “Bu kent çok zengin bir kent konumunda bulunuyor. Bu kentin zenginliklerine bakıldığında 15 yılda Kocaeli’nin İzmit’in Paris gibi olması gerekirdi. Fakat baktığımızda kentin marka değeri bile aşağılara düştü. Biz bu kentin zenginliğini en iyi şekilde değerlendireceğiz. Bunun için çok çalışacağız” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.