Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hürriyet, köyü ve köylüyü kalkındıracak projelerini köylülerle iç içe açıkladı

SİYASET 06.03.2019 - 13:38, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1534+ kez okundu.
 

Hürriyet, köyü ve köylüyü kalkındıracak projelerini köylülerle iç içe açıkladı

Millet İttifakı İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet köylere dair projelerini Solaklar Mahallesi’nde açıkladı.

Millet İttifakı İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet köylere dair projelerini Solaklar Mahallesi’nde açıkladı. CHP Kocaeli Milletvekili ve Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, köylere dair projelerini İzmit Solaklar Mahallesi’nde köylüyle bir araya gelerek açıkladı. Köyde hayvanlara yem vererek, süt sağan, ürün toplayan Hürriyet köylere hayat getirecek projelerini tek tek anlattı. DAHA VERİMLİ ÜRETİM İÇİN İzmit’in Solaklar Mahallesi’nde köylülerle bir araya gelen İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet’e CHP İzmit ilçe Başkanı Hakan Çakar, CHP İzmit ilçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Gök ve partilileri de eşlik etti. Solaklar Mahallesi’nde köylülerle sabahın erken saatlerinde bir araya gelen Hürriyet, “İzmit köylüsünün yaşam kalitesini Avrupa standartlarına ulaştırmak için köylerimizi kalkındıracağız. İzmitli çiftçilere alım garantisi vererek daha verimli bir üretim hedefliyoruz. Sadece tarımsal ürünleri değil, köylümüzün emeği olan arı ürünleri ve sütü de alım garantili olarak İzmit'te Çınar satış noktaları ve Çınar Sanal Market'te satmak, kentimizin kendi öz kaynaklarını kullanması bakımından önemli bir girişimdir” dedi. TARIM VE SÜT KOOPERATİFLERİ İÇİN DESTEK SAĞLAYACAĞIZ Köylere dair çözüm önerilerini anlatmaya devam eden İzmit Belediyesi Başkan adayı Hürriyet, “Köylümüzün süt, salça, reçel, pekmez, meyve- sebze gibi organik ürünlerini kent içinde kurulacak Çınar satış noktalarında piyasaya sunacağız. İzmit Belediyesinin ihtiyacı olan fidan, çiçek, gübre vb. İzmit köylerinden alım garantili olarak sağlayacak,  üretim fazlasının satış ve pazarlaması konusunda destek olacağız. Köylülere semt pazarlarına ürün getirmesi için ulaşım desteği sağlayacağız. Her köyümüze ziraat mühendisi ve veteriner tahsis desteği vereceğiz.   Köylüden günlük olarak alınan sütü İzmitlilere taze günlük pastörize süt olarak ulaştıracağız. Ayrıca İzmit Köylülerini tarım ve süt kooperatifleri kurmaları için destekleyeceğiz” dedi. KÖY FESTİVALLERİ DÜZENLEYECEĞİZ İzmit’in köyleri ile kenti buluşturmayı hedeflediklerini de anlatan Başkan adayı Hürriyet, “Hafta sonları köylerde pazar alışverişi etkinlikleri düzenlenecek ve ulaşım hizmetleri Belediyemiz tarafından organize edilecek. Her köy için festivaller düzenleyeceğiz. Festival organizasyonlarını İzmit Belediyesi koordinasyonunda muhtar ve ihtiyar heyeti ile birlikte yapacağız. Böylelikle köylerimiz canlanacak ve hayat bulacak. Köylerimizde yer alan Belediye Hizmet Birimlerindeki çok amaçlı salonları eğitim kurslarının yanı sıra sinema, tiyatro, söyleşiler gibi kültürel faaliyetler için kullanacağız. Uzak köyler öncelikli olmak üzere 7/24 saat ambulans hizmeti sunacağız.        
Millet İttifakı İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet köylere dair projelerini Solaklar Mahallesi’nde açıkladı.

Millet İttifakı İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet köylere dair projelerini Solaklar Mahallesi’nde açıkladı.

CHP Kocaeli Milletvekili ve Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, köylere dair projelerini İzmit Solaklar Mahallesi’nde köylüyle bir araya gelerek açıkladı. Köyde hayvanlara yem vererek, süt sağan, ürün toplayan Hürriyet köylere hayat getirecek projelerini tek tek anlattı.

DAHA VERİMLİ ÜRETİM İÇİN

İzmit’in Solaklar Mahallesi’nde köylülerle bir araya gelen İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet’e CHP İzmit ilçe Başkanı Hakan Çakar, CHP İzmit ilçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Gök ve partilileri de eşlik etti. Solaklar Mahallesi’nde köylülerle sabahın erken saatlerinde bir araya gelen Hürriyet, “İzmit köylüsünün yaşam kalitesini Avrupa standartlarına ulaştırmak için köylerimizi kalkındıracağız. İzmitli çiftçilere alım garantisi vererek daha verimli bir üretim hedefliyoruz. Sadece tarımsal ürünleri değil, köylümüzün emeği olan arı ürünleri ve sütü de alım garantili olarak İzmit'te Çınar satış noktaları ve Çınar Sanal Market'te satmak, kentimizin kendi öz kaynaklarını kullanması bakımından önemli bir girişimdir” dedi.

TARIM VE SÜT KOOPERATİFLERİ İÇİN DESTEK SAĞLAYACAĞIZ

Köylere dair çözüm önerilerini anlatmaya devam eden İzmit Belediyesi Başkan adayı Hürriyet, “Köylümüzün süt, salça, reçel, pekmez, meyve- sebze gibi organik ürünlerini kent içinde kurulacak Çınar satış noktalarında piyasaya sunacağız. İzmit Belediyesinin ihtiyacı olan fidan, çiçek, gübre vb. İzmit köylerinden alım garantili olarak sağlayacak,  üretim fazlasının satış ve pazarlaması konusunda destek olacağız. Köylülere semt pazarlarına ürün getirmesi için ulaşım desteği sağlayacağız. Her köyümüze ziraat mühendisi ve veteriner tahsis desteği vereceğiz.   Köylüden günlük olarak alınan sütü İzmitlilere taze günlük pastörize süt olarak ulaştıracağız. Ayrıca İzmit Köylülerini tarım ve süt kooperatifleri kurmaları için destekleyeceğiz” dedi.

KÖY FESTİVALLERİ DÜZENLEYECEĞİZ

İzmit’in köyleri ile kenti buluşturmayı hedeflediklerini de anlatan Başkan adayı Hürriyet, “Hafta sonları köylerde pazar alışverişi etkinlikleri düzenlenecek ve ulaşım hizmetleri Belediyemiz tarafından organize edilecek. Her köy için festivaller düzenleyeceğiz. Festival organizasyonlarını İzmit Belediyesi koordinasyonunda muhtar ve ihtiyar heyeti ile birlikte yapacağız. Böylelikle köylerimiz canlanacak ve hayat bulacak. Köylerimizde yer alan Belediye Hizmet Birimlerindeki çok amaçlı salonları eğitim kurslarının yanı sıra sinema, tiyatro, söyleşiler gibi kültürel faaliyetler için kullanacağız. Uzak köyler öncelikli olmak üzere 7/24 saat ambulans hizmeti sunacağız.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.