Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hürriyet'in afişi indirildi!

SİYASET 13.03.2019 - 20:08, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2067+ kez okundu.
 

Hürriyet'in afişi indirildi!

CHP İzmit Belediye Başkan adayı ve Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in Adalet Köprünün hemen yanındaki baro binasına asılan afişi indirildi. İndirilen afiş yerine Türk bayrağı asılacak ve buradaki dev Hürriyet afişi başka bir bölgeye asılacak.

CHP İzmit Belediye Başkan adayı ve Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in Adalet Köprünün hemen yanındaki baro binasına asılan afişi, AKP tarafından birkaç gün önce şikayet edilmişti. Yüksek Seçim Kuruluna şikayetin ardından kararı beklemeye geçen CHP’ lilere bugün kötü haber geldi. Yüksek Seçim Kurulunu bugün CHP İzmit İlçe örgütüne gönderdiği yazıyla afişin indirilmesini istedi. YERİNE TÜRK BAYRAĞI ASILACAK Kararın bugün yeniden tebliğ edilmesinin ardından tartışmalı afişin indirilmesi için vinç makineleri ve tedbir amaçlı çok sayıda çevik kuvvet ekibi gönderildi. İzmit Belediyesi'nin hizmet araçlarının da söküm işlerine destek verdiği görülürken Hürriyet'in afişi tamamen indirildi. Hürriyet'in afişi partililer tarafından indirildi. Afişin kaldırılması üzerine olay yerine İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar geldi.Kaldırılan afişin yerine Türk bayrağı asılacak.  
CHP İzmit Belediye Başkan adayı ve Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in Adalet Köprünün hemen yanındaki baro binasına asılan afişi indirildi. İndirilen afiş yerine Türk bayrağı asılacak ve buradaki dev Hürriyet afişi başka bir bölgeye asılacak.

CHP İzmit Belediye Başkan adayı ve Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in Adalet Köprünün hemen yanındaki baro binasına asılan afişi, AKP tarafından birkaç gün önce şikayet edilmişti. Yüksek Seçim Kuruluna şikayetin ardından kararı beklemeye geçen CHP’ lilere bugün kötü haber geldi. Yüksek Seçim Kurulunu bugün CHP İzmit İlçe örgütüne gönderdiği yazıyla afişin indirilmesini istedi.

YERİNE TÜRK BAYRAĞI ASILACAK

Kararın bugün yeniden tebliğ edilmesinin ardından tartışmalı afişin indirilmesi için vinç makineleri ve tedbir amaçlı çok sayıda çevik kuvvet ekibi gönderildi. İzmit Belediyesi'nin hizmet araçlarının da söküm işlerine destek verdiği görülürken Hürriyet'in afişi tamamen indirildi. Hürriyet'in afişi partililer tarafından indirildi. Afişin kaldırılması üzerine olay yerine İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar geldi.Kaldırılan afişin yerine Türk bayrağı asılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.