Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hürriyet, İmamoğlu ve Akar’a desteğe gitti

SİYASET 05.04.2019 - 01:23, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2179+ kez okundu.
 

Hürriyet, İmamoğlu ve Akar’a desteğe gitti

İstanbul’daki seçimlerle ilgili olarak AKP tarafından yapılan itirazlar sonrasında, bazı ilçelerde oyların yeniden sayımına başlanmıştı. İzmit’te seçimi kazanan CHP’li Hürriyet ve milletvekilleri Akar ile Tarhan da partisinin adayı Ekrem İmamoğlu’na destek vermek için İstanbul’a gitti.

31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerle ilgili olarak tartışmalar hala devam ediyor. Özellikle İstanbul ve Ankara özelinde AKP’nin yaptığı itirazlar neticesinde Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından başlatılan oyların yeniden sayımı işlemi büyük oranda tamamlanmıştı. Bu arada YSK’nın elindeki resmi sonuçlara göre İstanbul’da seçimi kazandığı görülen Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı Anıtkabir ziyareti tartışmaları daha da alevlendirmişti. HAYDAR AKAR, İSTANBUL’DA İmamoğlu, Anıtkabir Şeref Defteri’ne yazdığı mesajında kendisi ile ilgili olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ifadesini kullanması büyük tepki çekmişti. Öte yandan İstanbul’da devam eden oy sayım işlemleri için partinin milletvekilleri de bu şehre gitti. Kocaeli’den de milletvekili Haydar Akar, sayım işlemine katılmak üzere seçim kurulunda bulunuyor.   HÜRRİYET’TEN DESTEK Ayrıca İzmit’te seçimleri kazanan CHP’li Fatma Kaplan Hürriyet de beraberindeki bazı partililer ile birlikte İstanbul’un yolunu tuttu. Oyların bulunduğu ve sayımın gerçekleştiği YSK merkezinde CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu ile bir araya gelen Hürriyet, kendisine desteğini gösterdi ve seçimi kazandığına olan inancını dile getirdi. CHP’li Ekrem İmamoğlu da desteği dolayısıyla Fatma Kaplan Hürriyet ve milletvekili Haydar Akar’a teşekkür etti. Ayrıca milletvekili Tahsin Tarhan da Kartal İlçe Seçim Kurulu’ndaki oy sayımını kontrol ediyor.
İstanbul’daki seçimlerle ilgili olarak AKP tarafından yapılan itirazlar sonrasında, bazı ilçelerde oyların yeniden sayımına başlanmıştı. İzmit’te seçimi kazanan CHP’li Hürriyet ve milletvekilleri Akar ile Tarhan da partisinin adayı Ekrem İmamoğlu’na destek vermek için İstanbul’a gitti.

31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerle ilgili olarak tartışmalar hala devam ediyor. Özellikle İstanbul ve Ankara özelinde AKP’nin yaptığı itirazlar neticesinde Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından başlatılan oyların yeniden sayımı işlemi büyük oranda tamamlanmıştı. Bu arada YSK’nın elindeki resmi sonuçlara göre İstanbul’da seçimi kazandığı görülen Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı Anıtkabir ziyareti tartışmaları daha da alevlendirmişti.

HAYDAR AKAR, İSTANBUL’DA

İmamoğlu, Anıtkabir Şeref Defteri’ne yazdığı mesajında kendisi ile ilgili olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ifadesini kullanması büyük tepki çekmişti. Öte yandan İstanbul’da devam eden oy sayım işlemleri için partinin milletvekilleri de bu şehre gitti. Kocaeli’den de milletvekili Haydar Akar, sayım işlemine katılmak üzere seçim kurulunda bulunuyor.

 

HÜRRİYET’TEN DESTEK

Ayrıca İzmit’te seçimleri kazanan CHP’li Fatma Kaplan Hürriyet de beraberindeki bazı partililer ile birlikte İstanbul’un yolunu tuttu. Oyların bulunduğu ve sayımın gerçekleştiği YSK merkezinde CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu ile bir araya gelen Hürriyet, kendisine desteğini gösterdi ve seçimi kazandığına olan inancını dile getirdi. CHP’li Ekrem İmamoğlu da desteği dolayısıyla Fatma Kaplan Hürriyet ve milletvekili Haydar Akar’a teşekkür etti. Ayrıca milletvekili Tahsin Tarhan da Kartal İlçe Seçim Kurulu’ndaki oy sayımını kontrol ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.