Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hürriyet, Bu Zafer Hepimizin

SİYASET 29.08.2019 - 18:38, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2473+ kez okundu.
 

Hürriyet, Bu Zafer Hepimizin

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak “Bu zafer hepimizin” dedi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak “Bu zafer hepimizin” dedi.   ‘Bu zafer hepimizin’ diyerek sözlerine başladığı mesajında Hürriyet; “30 Ağustos 1922 tarihi, ulusumuzun özgürlük ve bağımsızlığa olan aşkının en büyük kanıtıdır. 26 Ağustos’ta başlayıp, 30 Ağustos günü zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz, Ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Anadolu coğrafyasında yaşayan Türk milletini özgürlüğüne kavuşturan altın bir sayfadır. Türk milletinin asla ve asla esir edilemeyeceğini dünyaya gösterildiği tarihtir. Bizde İzmit Belediyesi olarak, ulusumuzun kazandığı bu zaferi adına ve anlamına layık olarak yaşatmak boynumuzun borcu diyerek,   bir hafta boyunca şehrimizin her köşesinde zafer coşkusunu vatandaşlarımızla birlikte yaşadık. Bu duygu düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramımızı en içten duygularımla kutluyor; ulusumuza eşsiz zaferler kazandıran, başta Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve O'nun silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, saygılar sunuyorum” dedi.
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak “Bu zafer hepimizin” dedi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak “Bu zafer hepimizin” dedi.  

‘Bu zafer hepimizin’ diyerek sözlerine başladığı mesajında Hürriyet; “30 Ağustos 1922 tarihi, ulusumuzun özgürlük ve bağımsızlığa olan aşkının en büyük kanıtıdır. 26 Ağustos’ta başlayıp, 30 Ağustos günü zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz, Ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Anadolu coğrafyasında yaşayan Türk milletini özgürlüğüne kavuşturan altın bir sayfadır. Türk milletinin asla ve asla esir edilemeyeceğini dünyaya gösterildiği tarihtir.

Bizde İzmit Belediyesi olarak, ulusumuzun kazandığı bu zaferi adına ve anlamına layık olarak yaşatmak boynumuzun borcu diyerek,   bir hafta boyunca şehrimizin her köşesinde zafer coşkusunu vatandaşlarımızla birlikte yaşadık.

Bu duygu düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramımızı en içten duygularımla kutluyor; ulusumuza eşsiz zaferler kazandıran, başta Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve O'nun silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.