Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hürriyet Bayraktarlı Mutlu’yu askere uğurladı

SİYASET 15.03.2019 - 14:07, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2740+ kez okundu.
 

Hürriyet Bayraktarlı Mutlu’yu askere uğurladı

Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet Bayraktarlı Mutlu Kurşun’u askere uğurladı

Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet Bayraktarlı Mutlu Kurşun’u askere uğurladı CHP Kocaeli Milletvekili ve Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, önceki akşam Bayraktar Köyü’nde ikamet eden Yüksel Kurşun ile Mustafa Kurşun’un oğlu olan Mutlu Kurşun’un asker uğurlama eğlencesine katıldı.   HAYIRLI TESKERELER İzmit Bayraktar Köyü İlkokulu bahçesinde gerçekleşen eğlenceye Belediye Başkan adayı Hürriyet’in yanı sıra CHP İzmit ilçe Başkanı Hakan Çakar, İYİ Parti İzmit ilçe Başkanı Pelin Coştur Filiz de katıldı. Hürriyet, “Mustafa kardeşimiz vatani görevini yerine getirmek üzere Tokat’a gidecek. Vatani görevini hayırlısıyla yapıp, tezkerelerini almasını dilerim” dedi. Kendisini askere uğurlamaya gelen Hürriyet’e teşekkür eden Mutlu Kurşun, Hürriyet’le karşılıklı oynamayı ve hatıra fotoğrafı çekilmeyi ihmal etmedi.  
Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet Bayraktarlı Mutlu Kurşun’u askere uğurladı

Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet Bayraktarlı Mutlu Kurşun’u askere uğurladı

CHP Kocaeli Milletvekili ve Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, önceki akşam Bayraktar Köyü’nde ikamet eden Yüksel Kurşun ile Mustafa Kurşun’un oğlu olan Mutlu Kurşun’un asker uğurlama eğlencesine katıldı.  

HAYIRLI TESKERELER

İzmit Bayraktar Köyü İlkokulu bahçesinde gerçekleşen eğlenceye Belediye Başkan adayı Hürriyet’in yanı sıra CHP İzmit ilçe Başkanı Hakan Çakar, İYİ Parti İzmit ilçe Başkanı Pelin Coştur Filiz de katıldı. Hürriyet, “Mustafa kardeşimiz vatani görevini yerine getirmek üzere Tokat’a gidecek. Vatani görevini hayırlısıyla yapıp, tezkerelerini almasını dilerim” dedi. Kendisini askere uğurlamaya gelen Hürriyet’e teşekkür eden Mutlu Kurşun, Hürriyet’le karşılıklı oynamayı ve hatıra fotoğrafı çekilmeyi ihmal etmedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.