Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hürriyet: Ağustos ayından beri ruhsat talebimize yanıt bekliyoruz

GÜNDEM 22.04.2021 - 21:16, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2562+ kez okundu.
 

Hürriyet: Ağustos ayından beri ruhsat talebimize yanıt bekliyoruz

İzmit’in mahalle ve sokaklarında bozuk yolları yapabilmek için gerekli stabilize malzemenin sağlanacağı terk edilmiş taş ocağını çalıştırmak isteyen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ruhsat talebiyle ilgili olarak “Geçen yıl ağustos ayından bu yana Valilik’ten cevap bekliyoruz” dedi

İzmit’in mahalle ve sokaklarında bozuk yolları yapabilmek için gerekli stabilize malzemenin sağlanacağı terk edilmiş taş ocağını çalıştırmak isteyen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ruhsat talebiyle ilgili olarak “Geçen yıl ağustos ayından bu yana Valilik’ten cevap bekliyoruz” dedi İzmit sınırlarında yaşayan vatandaşların ulaşım konusunda sıkıntı yaşamaması, zamanla bozulan yolların onarılması için çalışma başlatan İzmit Belediyesi halktan gelen isteklere de hızlıca yanıt vermeye gayret ediyor. Özellikle köylerden muhtarlar aracılığıyla gelen yol çalışması taleplerine çiftçilerin sağlıklı ulaşımını sağlamak için özel önem veren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet stabilize dolgu malzemesi temin etmede yaşanan sorunları sosyal medya hesaplarından dile getirerek takdiri kamuoyuna bıraktı. ATIL TAŞ OCAĞI RUHSATI Kocaeli Valiliğinden de stabilize malzeme temini için taş ocağı işletme ruhsatı talebine yanıt alamayan İzmit Belediyesi, taş ocağı ruhsatı alana kadar halkın taleplerini yerine getirebilmek için 29 Temmuz 2019, 21 Aralık 2020 ve 8 Ocak 2021’de Büyükşehir Belediyesinden stabilize malzeme talep etti. Ancak Büyükşehir’den de henüz yanıt alamadı. Vatandaşa hizmet edebilmek için malzeme temini girişimleri sonuçsuz kalan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet sosyal medya hesaplarından “Hala cevap bekliyoruz” diyerek süreci kamuoyuyla paylaştı. TALEPLERİMİZ ONAYLANIRSA MAĞDURİYET GİDERİLECEK Köy halkı, çiftçi ve muhtarların stabilize malzeme talebi hakkında geçen yıldan bu yana beklemede olduklarını kaydeden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet süreci şu sözlerle aktardı: “İzmit'imizin köylerinde yaşayan çiftçilerimizin ve muhtarlarımızın bir süredir bozuk olan köy ve tarla yollarının düzenlenmesi taleplerini alıyoruz. Bu talepleri acilen yerine getirilebilmek için, bozuk yolların düzenlenmesinde kullanılan stabilize malzemenin, bir inşaat firmasınca terk edilen taş ocağından temini ve ruhsatının da belediyemize devredilmesi için Kocaeli Valimiz sayın Seddar Yavuz ile iki kez yüz yüze görüştük. AĞUSTOSTAN BERİ BEKLİYORUZ Ruhsat talep ettiğimiz terk edilmiş taş ocağı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesine izin verilen yerin bitişiğinde bulunuyor. Ruhsatın tarafımıza verilmesi ve stabilize malzeme talebinin karşılanması halinde, köy yollarındaki yaşanan mağduriyetleri hızlıca gidereceğiz. Ayrıca Valilik’ten izin alana kadar Büyükşehir Belediyesine 3 kez Sepetçi veya Sarı Hocalar Taş Ocağı’ndan belediyemize stabilize malzeme temin edilmesi talebinde bulunduk. Büyükşehir’den olumlu dönüş yapılması halinde halkımızın taleplerini karşılayabileceğiz. Geçen yıl ağustos ayından beri taleplerimizin onaylanmasını beklediğimizi belirtir, süreci kamuoyunun takdirine sunarız.”  
İzmit’in mahalle ve sokaklarında bozuk yolları yapabilmek için gerekli stabilize malzemenin sağlanacağı terk edilmiş taş ocağını çalıştırmak isteyen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ruhsat talebiyle ilgili olarak “Geçen yıl ağustos ayından bu yana Valilik’ten cevap bekliyoruz” dedi

İzmit’in mahalle ve sokaklarında bozuk yolları yapabilmek için gerekli stabilize malzemenin sağlanacağı terk edilmiş taş ocağını çalıştırmak isteyen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ruhsat talebiyle ilgili olarak “Geçen yıl ağustos ayından bu yana Valilik’ten cevap bekliyoruz” dedi

İzmit sınırlarında yaşayan vatandaşların ulaşım konusunda sıkıntı yaşamaması, zamanla bozulan yolların onarılması için çalışma başlatan İzmit Belediyesi halktan gelen isteklere de hızlıca yanıt vermeye gayret ediyor. Özellikle köylerden muhtarlar aracılığıyla gelen yol çalışması taleplerine çiftçilerin sağlıklı ulaşımını sağlamak için özel önem veren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet stabilize dolgu malzemesi temin etmede yaşanan sorunları sosyal medya hesaplarından dile getirerek takdiri kamuoyuna bıraktı.

ATIL TAŞ OCAĞI RUHSATI

Kocaeli Valiliğinden de stabilize malzeme temini için taş ocağı işletme ruhsatı talebine yanıt alamayan İzmit Belediyesi, taş ocağı ruhsatı alana kadar halkın taleplerini yerine getirebilmek için 29 Temmuz 2019, 21 Aralık 2020 ve 8 Ocak 2021’de Büyükşehir Belediyesinden stabilize malzeme talep etti. Ancak Büyükşehir’den de henüz yanıt alamadı. Vatandaşa hizmet edebilmek için malzeme temini girişimleri sonuçsuz kalan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet sosyal medya hesaplarından “Hala cevap bekliyoruz” diyerek süreci kamuoyuyla paylaştı.

TALEPLERİMİZ ONAYLANIRSA MAĞDURİYET GİDERİLECEK

Köy halkı, çiftçi ve muhtarların stabilize malzeme talebi hakkında geçen yıldan bu yana beklemede olduklarını kaydeden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet süreci şu sözlerle aktardı: “İzmit'imizin köylerinde yaşayan çiftçilerimizin ve muhtarlarımızın bir süredir bozuk olan köy ve tarla yollarının düzenlenmesi taleplerini alıyoruz. Bu talepleri acilen yerine getirilebilmek için, bozuk yolların düzenlenmesinde kullanılan stabilize malzemenin, bir inşaat firmasınca terk edilen taş ocağından temini ve ruhsatının da belediyemize devredilmesi için Kocaeli Valimiz sayın Seddar Yavuz ile iki kez yüz yüze görüştük.

AĞUSTOSTAN BERİ BEKLİYORUZ

Ruhsat talep ettiğimiz terk edilmiş taş ocağı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesine izin verilen yerin bitişiğinde bulunuyor. Ruhsatın tarafımıza verilmesi ve stabilize malzeme talebinin karşılanması halinde, köy yollarındaki yaşanan mağduriyetleri hızlıca gidereceğiz. Ayrıca Valilik’ten izin alana kadar Büyükşehir Belediyesine 3 kez Sepetçi veya Sarı Hocalar Taş Ocağı’ndan belediyemize stabilize malzeme temin edilmesi talebinde bulunduk. Büyükşehir’den olumlu dönüş yapılması halinde halkımızın taleplerini karşılayabileceğiz. Geçen yıl ağustos ayından beri taleplerimizin onaylanmasını beklediğimizi belirtir, süreci kamuoyunun takdirine sunarız.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.