Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hukuk öğrencilerinden 8 Mart’ta farkındalık

EĞİTİM 09.03.2020 - 20:11, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2532+ kez okundu.
 

Hukuk öğrencilerinden 8 Mart’ta farkındalık

Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerinden oluşan Kocaeli Ombudsman Kulübü 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadınların sahip oldukları haklar konusunda farkındalık yaratmak adına önemli bir etkinliğe imza attı

Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerinden oluşan Kocaeli Ombudsman Kulübü,  8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadınların sahip oldukları haklar konusunda farkındalık yaratmak adına önemli bir etkinliğe imza attı.  Öğrencilerin tamamen kendi ürettikleri içeriklerden oluşan ve İzmit Belediyesinin katkılarıyla oluşturulan kadınların sahip oldukları haklar konusunda bilgilendirici nitelikte kitapçıklar İzmit’te yine öğrenciler tarafından vatandaşlara dağıtıldı. Bu önemli etkinliğe imza atan öğrencilere İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural destek verdi. ÖZMURAL: BELEDİYEMİZİN KAPISI GENÇLERİMİZE HER ZAMAN AÇIK Öğrencilerle stantta bir araya gelen İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural, “Bizim gençlere ihtiyacımız var. Gençlerimize belediyemizin kapısı her zaman açık” dedi. Kocaeli Ombudsman Kulübü Başkanı Mert Metin Salcan ise İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e ve Başkan Yardımcısı Ünal Özmural’a desteklerinden dolayı teşekkür ederken, “İzmit Belediyesine rahatlıkla ulaşabilmemiz, yetkililerin bizimle ilgilenip bizlere yardımcı olmaları, büyük mutluluk verdi” dedi.    
Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerinden oluşan Kocaeli Ombudsman Kulübü 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadınların sahip oldukları haklar konusunda farkındalık yaratmak adına önemli bir etkinliğe imza attı

Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerinden oluşan Kocaeli Ombudsman Kulübü,  8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadınların sahip oldukları haklar konusunda farkındalık yaratmak adına önemli bir etkinliğe imza attı.  Öğrencilerin tamamen kendi ürettikleri içeriklerden oluşan ve İzmit Belediyesinin katkılarıyla oluşturulan kadınların sahip oldukları haklar konusunda bilgilendirici nitelikte kitapçıklar İzmit’te yine öğrenciler tarafından vatandaşlara dağıtıldı. Bu önemli etkinliğe imza atan öğrencilere İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural destek verdi.

ÖZMURAL: BELEDİYEMİZİN KAPISI

GENÇLERİMİZE HER ZAMAN AÇIK

Öğrencilerle stantta bir araya gelen İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural, “Bizim gençlere ihtiyacımız var. Gençlerimize belediyemizin kapısı her zaman açık” dedi. Kocaeli Ombudsman Kulübü Başkanı Mert Metin Salcan ise İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e ve Başkan Yardımcısı Ünal Özmural’a desteklerinden dolayı teşekkür ederken, “İzmit Belediyesine rahatlıkla ulaşabilmemiz, yetkililerin bizimle ilgilenip bizlere yardımcı olmaları, büyük mutluluk verdi” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.