Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hukuk fakültesi Körfez'e taşınacak

GÜNDEM 31.10.2018 - 15:42, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1691+ kez okundu.
 

Hukuk fakültesi Körfez'e taşınacak

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Körfez’in bir eğitim kenti olması yolunda yapacağımız kampüsün yanı sıra Hereke’ye Hukuk Fakültesini getireceğiz. Bu konuyu Sadettin Hülagü hocamızla da görüştük” dedi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Körfez’in bir eğitim kenti olması yolunda yapacağımız kampüsün yanı sıra Hereke’ye Hukuk Fakültesini getireceğiz. Bu konuyu Sadettin Hülagü hocamızla da görüştük” dedi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran şunları söyledi:  "Özellikle spor okullarımızda 4 bin 500 evladımıza spor eğitimi veriyoruz. Bunun yanında 5 bin tane anneye “Çocuklar okula anneler spora” diyerek spor eğitimi veriyoruz. Sporun kenti Körfez diyerek ilçemize çok sayıda spor kompleksinin ihale aşaması yapıldı. Bu ihalelerin bitmesi sonrası spor okullarımızda 4 bin 500 gencimize olan hizmetimiz, 10 bin gence çıkacaktır. Körfez’in bir eğitim kenti olması yolunda yapacağımız kampüsün yanı sıra Hereke’ye Hukuk Fakültesi'ni getireceğiz. Bu konuyu Sadettin Hülagü hocamızla da görüştük. Bu konuda mutabakatımız da var"
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Körfez’in bir eğitim kenti olması yolunda yapacağımız kampüsün yanı sıra Hereke’ye Hukuk Fakültesini getireceğiz. Bu konuyu Sadettin Hülagü hocamızla da görüştük” dedi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Körfez’in bir eğitim kenti olması yolunda yapacağımız kampüsün yanı sıra Hereke’ye Hukuk Fakültesini getireceğiz. Bu konuyu Sadettin Hülagü hocamızla da görüştük” dedi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran şunları söyledi: 

"Özellikle spor okullarımızda 4 bin 500 evladımıza spor eğitimi veriyoruz. Bunun yanında 5 bin tane anneye “Çocuklar okula anneler spora” diyerek spor eğitimi veriyoruz. Sporun kenti Körfez diyerek ilçemize çok sayıda spor kompleksinin ihale aşaması yapıldı. Bu ihalelerin bitmesi sonrası spor okullarımızda 4 bin 500 gencimize olan hizmetimiz, 10 bin gence çıkacaktır. Körfez’in bir eğitim kenti olması yolunda yapacağımız kampüsün yanı sıra Hereke’ye Hukuk Fakültesi'ni getireceğiz. Bu konuyu Sadettin Hülagü hocamızla da görüştük. Bu konuda mutabakatımız da var"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.