Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hisarcıkoğlu Körfez Ticaret Odası’nda

EKONOMİ 27.07.2019 - 23:04, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1614+ kez okundu.
 

Hisarcıkoğlu Körfez Ticaret Odası’nda

Kocaeli Deniz Ticaret Odası binasının açılışı için Körfez'e gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ve yöentimni Oda binasında ziyaret etti.

  Körfez Ticaret Odası Mustafa Efe toplantı salonu'nda gerçekleşen ziyarete Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, KOTO Başkanı Necmi Bulut ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'de hazır bulundu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Körfez Ticaret Odası'nı ziyaret ederek, meclis üyeleri, kadın ve genç girişimciler ile biraraya geldi.​ Hayırlı olsun dileklerini ileten Hisarcıklıoğlu, iki kadın girişimci tarafından kurulan fabrikanın açılışını gerçekleştirdiklerini, bundan büyük gurur duyduğunu ifade etti. Hisarcıklıoğlu, kadın girişimciliği konusunda attıkları tohumun tuttuğunu söyledi.  Körfez Ticaret Odası'nın akredite oda olduğunu anımsatan Hisarcıklıoğlu, odanın üyelerine verdiği hizmet kalitesinin Paris, Londra, Berlin odaları ile aynı olduğunu belirtti.  
Kocaeli Deniz Ticaret Odası binasının açılışı için Körfez'e gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ve yöentimni Oda binasında ziyaret etti.

 

Körfez Ticaret Odası Mustafa Efe toplantı salonu'nda gerçekleşen ziyarete Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, KOTO Başkanı Necmi Bulut ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'de hazır bulundu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Körfez Ticaret Odası'nı ziyaret ederek, meclis üyeleri, kadın ve genç girişimciler ile biraraya geldi.​

Hayırlı olsun dileklerini ileten Hisarcıklıoğlu, iki kadın girişimci tarafından kurulan fabrikanın açılışını gerçekleştirdiklerini, bundan büyük gurur duyduğunu ifade etti. Hisarcıklıoğlu, kadın girişimciliği konusunda attıkları tohumun tuttuğunu söyledi. 

Körfez Ticaret Odası'nın akredite oda olduğunu anımsatan Hisarcıklıoğlu, odanın üyelerine verdiği hizmet kalitesinin Paris, Londra, Berlin odaları ile aynı olduğunu belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.