Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hereke Nuh Çimento Mtal’de Muhteşem Program

EĞİTİM 24.11.2018 - 19:14, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2600+ kez okundu.
 

Hereke Nuh Çimento Mtal’de Muhteşem Program

Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde hazırlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü programı büyük beğeni topladı.

Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde  hazırlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü programı büyük beğeni topladı. Okulun konferans salonunda iki kez gerçekleştirilen kutlama programı Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz için gösterilen Saygı Duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan okul müdürü Mehmet Oğuzhan Erdem, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladı. Öğrencilerin okudukları şiirler ve öğretmenleri için yazdıkları makalelerin okunmasından sonra Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Ömer Başol tarafından “Öğretmen” şiir okundu. ÖĞRETMENLER KOROSU ADETA BÜYÜLEDİ Öğretmenler tarafından oluşturulan koronun seslendirdiği şarkılar izleyiciler tarafından çok beğenildi. İngilizce öğretmeni Elif Durmuş'un şefliğinde oluşturulan koroda öğretmenler Özge Soylu, Sabiha Erdem, Zeynep Çevik, Zeynep Betül Sağlam, Muzaffer Oğuz, Ömer Başol, Erdi Dikici, Turgay Koçak ve Oktay  Tekayak yer aldı. Birbirinden güzel şarkıları seslendiren öğretmenler izleyiciler tarafından uzun süre alkışlandı. Nurcan Sarı, Elif Durmuş ve Mesut Akan tarafından hazırlanan Öğretmenler Günü Programını çok beğenen tüm öğretmenler teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Program sonunda toplu fotoğraf çektirildi.  
Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde hazırlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü programı büyük beğeni topladı.

Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde  hazırlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü programı büyük beğeni topladı.

Okulun konferans salonunda iki kez gerçekleştirilen kutlama programı Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz için gösterilen Saygı Duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan okul müdürü Mehmet Oğuzhan Erdem, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladı. Öğrencilerin okudukları şiirler ve öğretmenleri için yazdıkları makalelerin okunmasından sonra Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Ömer Başol tarafından “Öğretmen” şiir okundu.

ÖĞRETMENLER KOROSU ADETA BÜYÜLEDİ

Öğretmenler tarafından oluşturulan koronun seslendirdiği şarkılar izleyiciler tarafından çok beğenildi. İngilizce öğretmeni Elif Durmuş'un şefliğinde oluşturulan koroda öğretmenler Özge Soylu, Sabiha Erdem, Zeynep Çevik, Zeynep Betül Sağlam, Muzaffer Oğuz, Ömer Başol, Erdi Dikici, Turgay Koçak ve Oktay  Tekayak yer aldı. Birbirinden güzel şarkıları seslendiren öğretmenler izleyiciler tarafından uzun süre alkışlandı.

Nurcan Sarı, Elif Durmuş ve Mesut Akan tarafından hazırlanan Öğretmenler Günü Programını çok beğenen tüm öğretmenler teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Program sonunda toplu fotoğraf çektirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.