Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hereke Kalesine harcanan 25 Milyon’a yazık değil mi;

GÜNDEM 16.12.2019 - 00:52, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2431+ kez okundu.
 

Hereke Kalesine harcanan 25 Milyon’a yazık değil mi;

Körfez Hereke Mahallesi’nde bulunan Doğu Roma döneminde 640'lı yıllarda yapıldığı tahmin edilen Hereke Kalesi'ndeki restorasyon çalışmalarına 25 milyon TL harcandı.

  Körfez Hereke Mahallesi’nde bulunan Doğu Roma döneminde 640'lı yıllarda yapıldığı tahmin edilen Hereke Kalesi'ndeki restorasyon çalışmalarına 25 milyon TL harcandı. Yazık değil mi? Önceki dönem belediye başkanı İsmail Baran döneminde restorasyon çalışmalarına başlanmıştı. Biz tarihe karşımıyız Asla.. Ülkemiz de bir çok sorun varken; Ekonominin iyiye gitmediği İşsizlerin artığı Yoksulluğun hızla arttığı Üniversiteli gençlerimizin gelecek kaygısı varken, Ailelerin dağıldığı. Cinsel tacizin arttığı Kadın cinayetlerinin durmadığı, Bu zaman da Hereke Kalesi’ne yapılan bu masraf gerekli miydi Elbet te Körfez ilçemizin tarihi önemlidir Sanayi kenti olan Körfez ilçesi tarihle anılması ve Turizm şehri olması hepimizin isteği.. Bu kadar sorunumuz varken Hereke Kalesine yapılan 25 milyona yazık değil mi? Halbu ki; Harcanan 25 milyona Körfez ilçeye neler yapılmazdı k; Örneğin her mahalleye bir çocuk kreşi düşünün. Yapılsa Fena mı? Olurdu? İlçenin en büyük Mahallelerine (Mimar Sinan – Tütünçifttlik ve Hereke’ye ) Ucuz et tanzim satış yeri yapılsa iyi olmaz mıydı?   İlçede işsizliği önleme adına her evde Hereke halısını yaşatmak için atölyeler açmak iyi olmaz mıydı.. Körfez ilçede emeklilerin rahat edeceği Yaşam evleri olsaydı fena mı olurdu. İlçe de uyuşturucu ve zehirli maddelerinden uzak tutmak için yarının geleceği olan gençlerimize gençlik merkezi olsaydı, fena mı olur du? Kimsesizler için gariban evi olsa fena mı olurdu. Sanayi kenti Körfez ilçe de yoksullar için aş evi olsa fena mı olur; Önce sporun başkenti dediniz, sporu bitirdiniz, gençlerimiz antrenman yapacak yer bulamıyor. Gençlerimize spor tesisleri yapsanız fena mı? Olurdu. Başkan Şener Söğüt’te bu işte günahkar.. Hereke kalesi yapılırken kendisi meclis üyesi idi. Projeye parmaklarını kaldırarak onay verdi. Yalnız o değil, bir önceki meclis üyeleri de birer günahkar, Körfez ilçemiz ne hizmet yaptılar.. Çıkıp anlatsınlar Bende kamuoyuna yazıp bilgilendireyim.. Çünkü yaptıkları elle tutulur, gözle görülür bir hizmetleri yok. Hepsi ceplerini rantlarını düşündü.. Sustular..İtiraz etmediler ..Her önergeye el kaldırdılar.. Ama öteki tarafta var.. Öyle bir hesap verecekler ki ; Büyük yaradana..  O nedenle Hereke kalesine yapılan 25 milyon Yine bizlerin cebinden çıktı veya çıkacak Hem vallahi hem billahi çok yazık.. Ben hakkı mı helal etmiyorum..
Körfez Hereke Mahallesi’nde bulunan Doğu Roma döneminde 640'lı yıllarda yapıldığı tahmin edilen Hereke Kalesi'ndeki restorasyon çalışmalarına 25 milyon TL harcandı.

 

Körfez Hereke Mahallesi’nde bulunan Doğu Roma döneminde 640'lı yıllarda yapıldığı tahmin edilen Hereke Kalesi'ndeki restorasyon çalışmalarına 25 milyon TL harcandı.

Yazık değil mi?

Önceki dönem belediye başkanı İsmail Baran döneminde restorasyon çalışmalarına başlanmıştı.

Biz tarihe karşımıyız

Asla..

Ülkemiz de bir çok sorun varken;

Ekonominin iyiye gitmediği

İşsizlerin artığı

Yoksulluğun hızla arttığı

Üniversiteli gençlerimizin gelecek kaygısı varken,

Ailelerin dağıldığı.

Cinsel tacizin arttığı

Kadın cinayetlerinin durmadığı,

Bu zaman da Hereke Kalesi’ne yapılan bu masraf gerekli miydi

Elbet te Körfez ilçemizin tarihi önemlidir

Sanayi kenti olan Körfez ilçesi tarihle anılması ve Turizm şehri olması hepimizin isteği..

Bu kadar sorunumuz varken

Hereke Kalesine yapılan 25 milyona yazık değil mi?

Halbu ki;

Harcanan 25 milyona Körfez ilçeye neler yapılmazdı k;

Örneğin her mahalleye bir çocuk kreşi düşünün.

Yapılsa Fena mı? Olurdu?

İlçenin en büyük Mahallelerine (Mimar Sinan – Tütünçifttlik ve Hereke’ye ) Ucuz et tanzim satış yeri yapılsa iyi olmaz mıydı?  

İlçede işsizliği önleme adına her evde Hereke halısını yaşatmak için atölyeler açmak iyi olmaz mıydı..

Körfez ilçede emeklilerin rahat edeceği Yaşam evleri olsaydı fena mı olurdu.

İlçe de uyuşturucu ve zehirli maddelerinden uzak tutmak için yarının geleceği olan gençlerimize gençlik merkezi olsaydı, fena mı olur du?

Kimsesizler için gariban evi olsa fena mı olurdu.

Sanayi kenti Körfez ilçe de yoksullar için aş evi olsa fena mı olur;

Önce sporun başkenti dediniz, sporu bitirdiniz, gençlerimiz antrenman yapacak yer bulamıyor. Gençlerimize spor tesisleri yapsanız fena mı? Olurdu.

Başkan Şener Söğüt’te bu işte günahkar..

Hereke kalesi yapılırken kendisi meclis üyesi idi.

Projeye parmaklarını kaldırarak onay verdi.

Yalnız o değil, bir önceki meclis üyeleri de birer günahkar,

Körfez ilçemiz ne hizmet yaptılar..

Çıkıp anlatsınlar

Bende kamuoyuna yazıp bilgilendireyim..

Çünkü yaptıkları elle tutulur, gözle görülür bir hizmetleri yok.

Hepsi ceplerini rantlarını düşündü..

Sustular..İtiraz etmediler ..Her önergeye el kaldırdılar..

Ama öteki tarafta var.. Öyle bir hesap verecekler ki ;

Büyük yaradana..

 O nedenle Hereke kalesine yapılan 25 milyon

Yine bizlerin cebinden çıktı veya çıkacak

Hem vallahi hem billahi çok yazık..

Ben hakkı mı helal etmiyorum..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.