Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hereke'de yine kaza 2 yaralı

Trafik Kazası 25.12.2019 - 00:39, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 4171+ kez okundu.
 

Hereke'de yine kaza 2 yaralı

Hereke Nuh Çimento önünde meydana gelen trafik kazasında bir kamyonla 2 otomobilin çarpışmasında 2 kişi yaralandı.

Olay Hereke Nuh Çimento önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre bir kamyonla 2 otomobilin çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı. Kazada otomobil içinde sıkışan 2 kişi vatandaşlar ve itfaiyenin yardımıyla çıkartılıp ambulansla hastaneye gönderildi. Kaza nedeniyle D100 karayolu İstanbul istikameti bir süre trafiğe kapalı kalırken araçların çekilmesinden sonra trafik normal akışına döndü.
Hereke Nuh Çimento önünde meydana gelen trafik kazasında bir kamyonla 2 otomobilin çarpışmasında 2 kişi yaralandı.

Olay Hereke Nuh Çimento önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre bir kamyonla 2 otomobilin çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı. Kazada otomobil içinde sıkışan 2 kişi vatandaşlar ve itfaiyenin yardımıyla çıkartılıp ambulansla hastaneye gönderildi.

Kaza nedeniyle D100 karayolu İstanbul istikameti bir süre trafiğe kapalı kalırken araçların çekilmesinden sonra trafik normal akışına döndü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.