Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hereke’de korkunç kaza

Trafik Kazası 20.12.2019 - 20:38, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2220+ kez okundu.
 

Hereke’de korkunç kaza

Körfez Hereke mevkiinde seyir halinde giden TIR henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı bariyerlere çarparak devrildi. Kazada 2 kişi yaralandı.

Körfez Hereke girişinde D100 karayolu İstanbul şeridinde meydana gelen trafik kazasında bariyerlere çarptıktan sonra orta bariyerleri yıkarak devrilen tır yolun kapanmasına neden oldu. Kazada Suriye uyruklu öğrenilen tır sürücüsü yaralı olarak sıkıştığı yerden çıkartılıp hastaneye götürülürken yol tamamen trafiğe kapandı. Alınan bilgi ve iddialara göre Suriye uyruklu olan Hüseyin E. yönetimindeki 41 YY 329 plakalı hammadde yüklü konteyner yüklü tır İstanbul istikametine giderken bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyeti kayboldu ve önce yan taraftaki bariyerlere çarptı çarpmanın etkisiyle yoldan çıkan tır daha sonra ortadaki Demir bariyerleri de parçalayarak Karşı şeride devrilerek düştü.  Bu sırada içi dolu konteyner de yola düşerken sıkışan Sürücü olay yerine gelen itfaiye tarafından çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralı olan tır sürücüsü Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülürken İstanbul şeridi tamamen trafiğe kapandı. Yaklaşık 2 saat süreyle trafiğe kapanan yolda araçlar 10 kilometreye yakın kuyruk oluştururken öğrenciler ve vatandaşlar da otobüslerden inerek yolda çalışmalı izlemeye başladılar.
Körfez Hereke mevkiinde seyir halinde giden TIR henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı bariyerlere çarparak devrildi. Kazada 2 kişi yaralandı.

Körfez Hereke girişinde D100 karayolu İstanbul şeridinde meydana gelen trafik kazasında bariyerlere çarptıktan sonra orta bariyerleri yıkarak devrilen tır yolun kapanmasına neden oldu.
Kazada Suriye uyruklu öğrenilen tır sürücüsü yaralı olarak sıkıştığı yerden çıkartılıp hastaneye götürülürken yol tamamen trafiğe kapandı.
Alınan bilgi ve iddialara göre Suriye uyruklu olan Hüseyin E. yönetimindeki 41 YY 329 plakalı hammadde yüklü konteyner yüklü tır İstanbul istikametine giderken bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyeti kayboldu ve önce yan taraftaki bariyerlere çarptı çarpmanın etkisiyle yoldan çıkan tır daha sonra ortadaki Demir bariyerleri de parçalayarak Karşı şeride devrilerek düştü. 
Bu sırada içi dolu konteyner de yola düşerken sıkışan Sürücü olay yerine gelen itfaiye tarafından çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.
Yaralı olan tır sürücüsü Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülürken İstanbul şeridi tamamen trafiğe kapandı.
Yaklaşık 2 saat süreyle trafiğe kapanan yolda araçlar 10 kilometreye yakın kuyruk oluştururken öğrenciler ve vatandaşlar da otobüslerden inerek yolda çalışmalı izlemeye başladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.