Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hekimler, Tıp Balosu’nda doyasıya eğlendi

SAĞLIK 17.03.2019 - 20:57, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2153+ kez okundu.
 

Hekimler, Tıp Balosu’nda doyasıya eğlendi

Kocaeli Tabip Odası tarafından, Tıp Bayramı Haftası nedeniyle düzenlenen “Tıp Balosu” kent genelinden birçok sağlıkçının katılımı ile gerçekleşti

Kocaeli Tabip Odası tarafından 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle düzenlenen Tıp Balosu, Başiskele’de bulunan Tryp by Wyndham Otel’de gerçekleşti. Doktorları ve doktor adaylarını bir araya getiren geceye; Kocaeli Tabip Odası Başkanı Zeki Hamşioğlu, yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Barosu, Makine Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası’ndan temsilciler, Avrupa Birliği eski Bakanı Ali Haydar Konca ve eşi Naciye Konca katıldı. Daha önce Kocaeli Üniversitesi’nde düzenlenen programda meslekte 50’nci, 40’ıncı ve 25’inci yılını dolduran hekimlere plaketleri takdim edilmişti. Düzenlenen gecede ise daha önce plaketini alamayan 25’inci yılını doldurmuş Dr. Berna Ayakta Şerifi plaketini aldı. 100’ÜNCÜ YILINI KUTLADILAR Baloda konuşan Kocaeli Tabip Odası Başkanı Zeki Hamşioğlu, “Öncelikle özgür, çağdaş, medeni bir cumhuriyet kurarak bizlerin fikri hür, vicdanı hür insanlar olarak yaşamamıza olanak sağlayan Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyorum. 100’üncü yılını kutladığımız bugün bizim için önemli bir gündür. Bu haftanın da çok verimli geçtiğine inanıyorum. Bunun yanında 14 Mart’ın devamında Haydarpaşa ve Kadıköy arasındaki yürüyüşe davet etmek istiyorum. Tüm meslektaşlarımıza gösterdikleri özgüvenden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Hamşioğlu’nun konuşması ve onurluk töreninin ardından davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar keyifli vakit geçirdi.   
Kocaeli Tabip Odası tarafından, Tıp Bayramı Haftası nedeniyle düzenlenen “Tıp Balosu” kent genelinden birçok sağlıkçının katılımı ile gerçekleşti

Kocaeli Tabip Odası tarafından 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle düzenlenen Tıp Balosu, Başiskele’de bulunan Tryp by Wyndham Otel’de gerçekleşti. Doktorları ve doktor adaylarını bir araya getiren geceye; Kocaeli Tabip Odası Başkanı Zeki Hamşioğlu, yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Barosu, Makine Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası’ndan temsilciler, Avrupa Birliği eski Bakanı Ali Haydar Konca ve eşi Naciye Konca katıldı. Daha önce Kocaeli Üniversitesi’nde düzenlenen programda meslekte 50’nci, 40’ıncı ve 25’inci yılını dolduran hekimlere plaketleri takdim edilmişti. Düzenlenen gecede ise daha önce plaketini alamayan 25’inci yılını doldurmuş Dr. Berna Ayakta Şerifi plaketini aldı.

100’ÜNCÜ YILINI KUTLADILAR

Baloda konuşan Kocaeli Tabip Odası Başkanı Zeki Hamşioğlu, “Öncelikle özgür, çağdaş, medeni bir cumhuriyet kurarak bizlerin fikri hür, vicdanı hür insanlar olarak yaşamamıza olanak sağlayan Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyorum. 100’üncü yılını kutladığımız bugün bizim için önemli bir gündür. Bu haftanın da çok verimli geçtiğine inanıyorum. Bunun yanında 14 Mart’ın devamında Haydarpaşa ve Kadıköy arasındaki yürüyüşe davet etmek istiyorum. Tüm meslektaşlarımıza gösterdikleri özgüvenden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Hamşioğlu’nun konuşması ve onurluk töreninin ardından davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar keyifli vakit geçirdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.