Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

HDP’nin Körfez adayı Av. Selda İlgöz oldu

SİYASET 16.02.2019 - 00:39, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2051+ kez okundu.
 

HDP’nin Körfez adayı Av. Selda İlgöz oldu

Halkların Demokratik Partisi (HDP)'nin Körfez Belediye Başkan Adayı Selda İlgöz oldu

HDP, 31 Mart yerel seçimleri için Kocaeli’de Büyükşehir ve sadece Körfez’de aday çıkaracağını açıklamıştı. Millet İttifakı kapsamında Körfez'de CHP'nin adayı Bozkurt Uslu geri çektirilmiş, Uslu'nun yerine ise İYİ Partili Salih Şirin aday gösterilmişti. HDP ise bu gelişme üzerine Salih Şirin'i desteklemek yerine kendi adayını çıkarmayı kararlaştırmıştı. HDP, Körfez’de Selda İlgöz’ü başkan adayı ilan etti. Ayrıca İbrahim Ergin de eş başkan adayı oldu. HDP’liler, ilçede çalışmalarına başladı. HDP İlçe Teşkilatı Körfez Ağrılılar Dernek Başkanı Nurettin Kaplan ve yönetimini dernek binasında ziyaret etti.    
Halkların Demokratik Partisi (HDP)'nin Körfez Belediye Başkan Adayı Selda İlgöz oldu

HDP, 31 Mart yerel seçimleri için Kocaeli’de Büyükşehir ve sadece Körfez’de aday çıkaracağını açıklamıştı. Millet İttifakı kapsamında Körfez'de CHP'nin adayı Bozkurt Uslu geri çektirilmiş, Uslu'nun yerine ise İYİ Partili Salih Şirin aday gösterilmişti. HDP ise bu gelişme üzerine Salih Şirin'i desteklemek yerine kendi adayını çıkarmayı kararlaştırmıştı. HDP, Körfez’de Selda İlgöz’ü başkan adayı ilan etti. Ayrıca İbrahim Ergin de eş başkan adayı oldu. HDP’liler, ilçede çalışmalarına başladı.

HDP İlçe Teşkilatı Körfez Ağrılılar Dernek Başkanı Nurettin Kaplan ve yönetimini dernek binasında ziyaret etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.