Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Haydar Akar'ın danışmanı kalp krizi geçirdi

YAŞAM 09.06.2018 - 16:47, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2321+ kez okundu.
 

Haydar Akar'ın danışmanı kalp krizi geçirdi

CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ın danışmanı Derbentli Tolgahan Eryılmaz kalp krizi geçirdi.

CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ın danışmanı Derbentli Tolgahan Eryılmaz kalp krizi geçirdi. Eryılmaz bu sabah geçirdiği kalp krizi sonucu Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. PAZARTESİ TABURCU OLABİLİR Yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakıma alınan Eryılmaz’ın sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin devam ettiği bilgisine ulaşıldı. Müşahede altında tutulan Eryılmaz’ın Pazartesi günü taburcu edilmesi bekleniyor.
CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ın danışmanı Derbentli Tolgahan Eryılmaz kalp krizi geçirdi.

CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ın danışmanı Derbentli Tolgahan Eryılmaz kalp krizi geçirdi. Eryılmaz bu sabah geçirdiği kalp krizi sonucu Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

PAZARTESİ TABURCU OLABİLİR

Yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakıma alınan Eryılmaz’ın sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin devam ettiği bilgisine ulaşıldı. Müşahede altında tutulan Eryılmaz’ın Pazartesi günü taburcu edilmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.