Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hasta Ve Yakınlarına Psikoljik Destek

SAĞLIK 24.08.2018 - 16:19, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1810+ kez okundu.
 

Hasta Ve Yakınlarına Psikoljik Destek

Cephanelik’teki Kadın Sosyal Yaşam Merkezi içerinde yer alan Aile Rehberlik Merkezi’nde İzmit Belediyesi psikoloğu tarafından vatandaşlara ücretsiz olarak aile danışmanlığı ve psikolojik destek veriliyor.

Cephanelik’teki Kadın Sosyal Yaşam Merkezi içerinde yer alan Aile Rehberlik Merkezi’nde İzmit Belediyesi psikoloğu tarafından vatandaşlara ücretsiz olarak aile danışmanlığı ve psikolojik destek  veriliyor. Psikolog Seyhan Türkmen Yalım tarafından hastanede yatan hastalara ve hasta yakınlarına da yaşam kalitelerini artırmak amacıyla psikolojik danışmanlık desteği sağlanmaya başlandığı açıklandı. PALYATİF  BAKIM MERKEZİNDE Alikahya’da  bulunan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yerleşkesinde yer alan  şiddetli ağrıları, yatak yaraları veya beslenme problemleri olan ilerlemiş kanser hastaları ve yatağa bağımlı nörolojik hastaların tedavi edildiği Palyatif Bakım Merkezinde yatan hasta ve yakınlarına yönelik başlatılan hizmet hasta ve yakınları tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Söz konusu hizmetle, konun uzmanı tarafından hasta ve hasta yakınları ile terapötik görüşmeler yapılarak belirlenen uygun  müdahale yöntemleri ile palyatif bakım sürecini en iyi şekilde atlatmaları ve olası üzüntü verici durumlara karşı hazır olmaları sağlanıyor.  Palyatif Bakımın, ilerlemiş kanser gibi hayatı tehdit eden hastalıklarda, ağrı başta olmak üzere fiziksel, sosyal ve ruhsal problemlerin erken ve doğru bir şekilde belirlenerek bunların giderilmesi, tedavisi, hasta ve hasta yakınlarının yaşam kalitelerinin artırılmasına yönelik yaklaşımlar olduğu ifade edildi.
Cephanelik’teki Kadın Sosyal Yaşam Merkezi içerinde yer alan Aile Rehberlik Merkezi’nde İzmit Belediyesi psikoloğu tarafından vatandaşlara ücretsiz olarak aile danışmanlığı ve psikolojik destek veriliyor.

Cephanelik’teki Kadın Sosyal Yaşam Merkezi içerinde yer alan Aile Rehberlik Merkezi’nde İzmit Belediyesi psikoloğu tarafından vatandaşlara ücretsiz olarak aile danışmanlığı ve psikolojik destek  veriliyor.

Psikolog Seyhan Türkmen Yalım tarafından hastanede yatan hastalara ve hasta yakınlarına da yaşam kalitelerini artırmak amacıyla psikolojik danışmanlık desteği sağlanmaya başlandığı açıklandı.

PALYATİF  BAKIM MERKEZİNDE

Alikahya’da  bulunan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yerleşkesinde yer alan  şiddetli ağrıları, yatak yaraları veya beslenme problemleri olan ilerlemiş kanser hastaları ve yatağa bağımlı nörolojik hastaların tedavi edildiği Palyatif Bakım Merkezinde yatan hasta ve yakınlarına yönelik başlatılan hizmet hasta ve yakınları tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Söz konusu hizmetle, konun uzmanı tarafından hasta ve hasta yakınları ile terapötik görüşmeler yapılarak belirlenen uygun  müdahale yöntemleri ile palyatif bakım sürecini en iyi şekilde atlatmaları ve olası üzüntü verici durumlara karşı hazır olmaları sağlanıyor. 

Palyatif Bakımın, ilerlemiş kanser gibi hayatı tehdit eden hastalıklarda, ağrı başta olmak üzere fiziksel, sosyal ve ruhsal problemlerin erken ve doğru bir şekilde belirlenerek bunların giderilmesi, tedavisi, hasta ve hasta yakınlarının yaşam kalitelerinin artırılmasına yönelik yaklaşımlar olduğu ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.