Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hasan Yazıcı'nın acı günü

YAŞAM 27.11.2018 - 00:44, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 3015+ kez okundu.
 

Hasan Yazıcı'nın acı günü

Körfez’in sevilen simalarından olan Körfez Karadenizliler Dernek Başkanı ve Körfez Belediyesi personeli Hasan Yazıcı’nın annesi vefat etti.

Alınan bilgilere göre Tütünçiftlik Yeni Yalı Mahallesi’nde oturan Gülhanım Yazıcı (82) akşam saatlerinde fenalaştı. Dializ hastası olan ve böbrek yetmezliğinden tedavi gören Gülhanım Yazıcı, kaldırıldığı Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kalbinin durması sonucu vefat etti. 6 çocuk annesi olan Gülhanım Yazıcı,  (Salı) bugün   Yeni Yalı Mahallesi Merkez Camii’nde kılınacak olan öğlen namazı sonrasında Körfez Merkez Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Körfez Manşet Gazetesi olarak Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. 
Körfez’in sevilen simalarından olan Körfez Karadenizliler Dernek Başkanı ve Körfez Belediyesi personeli Hasan Yazıcı’nın annesi vefat etti.

Alınan bilgilere göre Tütünçiftlik Yeni Yalı Mahallesi’nde oturan Gülhanım Yazıcı (82) akşam saatlerinde fenalaştı. Dializ hastası olan ve böbrek yetmezliğinden tedavi gören Gülhanım Yazıcı, kaldırıldığı Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kalbinin durması sonucu vefat etti. 6 çocuk annesi olan Gülhanım Yazıcı,  (Salı) bugün   Yeni Yalı Mahallesi Merkez Camii’nde kılınacak olan öğlen namazı sonrasında Körfez Merkez Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Körfez Manşet Gazetesi olarak Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.