Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Harabe Binaların Yıkımı Sürüyor

GÜNDEM 03.09.2018 - 13:23, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2435+ kez okundu.
 

Harabe Binaların Yıkımı Sürüyor

İzmit’teki eski ve kullanılmayan yapıların yıkımı devam ediyor.

İzmit’teki eski ve kullanılmayan yapıların yıkımı devam ediyor.  Çok sayıda eski yapıyı yıkan İzmit Belediyesi, kullanılmayan harabe binaların yıkımını gerçekleştirerek bölgelerin rahat nefes almasını sağlıyor. Bu kapsamda, son olarak Bekirdere Mahallesi Mehmet Çağlar Sokak’ta ve Süleymaniye Mahallesi’nde kullanılmayan eski yapıların yıkımı iş makinaları yardımıyla yapıldı. Gerçekleştirilen harabe yapıların yıkılması sonucunda Bekirdere Mahallesi’nde 650 ton ve Süleymaniye Mahallesi’nde 150 ton hafriyat nakledildi. Bölge sakini vatandaşlar mahalle arasında çevre ve insan sağlığı açısından tehlike oluşturan yapının yıkılmasıyla rahat bir nefes aldıklarını ifade ederek, İzmit Belediyesi’ne teşekkür etti.  
İzmit’teki eski ve kullanılmayan yapıların yıkımı devam ediyor.

İzmit’teki eski ve kullanılmayan yapıların yıkımı devam ediyor. 

Çok sayıda eski yapıyı yıkan İzmit Belediyesi, kullanılmayan harabe binaların yıkımını gerçekleştirerek bölgelerin rahat nefes almasını sağlıyor. Bu kapsamda, son olarak Bekirdere Mahallesi Mehmet Çağlar Sokak’ta ve Süleymaniye Mahallesi’nde kullanılmayan eski yapıların yıkımı iş makinaları yardımıyla yapıldı. Gerçekleştirilen harabe yapıların yıkılması sonucunda Bekirdere Mahallesi’nde 650 ton ve Süleymaniye Mahallesi’nde 150 ton hafriyat nakledildi. Bölge sakini vatandaşlar mahalle arasında çevre ve insan sağlığı açısından tehlike oluşturan yapının yıkılmasıyla rahat bir nefes aldıklarını ifade ederek, İzmit Belediyesi’ne teşekkür etti.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.