Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hamile kadın fenalaşınca halk otobüsü ile acile götürüldü

YAŞAM 14.09.2019 - 18:13, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1745+ kez okundu.
 

Hamile kadın fenalaşınca halk otobüsü ile acile götürüldü

Derince İlçesi’nde bindiği halk otobüsünde fenalaşan hamile kadın, halk otobüsü sürücüsü tarafından otobüsle hastaneye götürüldü.

10 Eylül 2019 günü Yenikent- Umuttepe hattında çalışan Osman Sönmez’in kullandığı 41 J 0377plakalı halk otobüsüne Yenikent’de binen ve araç kısa bir süre ilerledikten sonra fenalaşan hamile kadın bir anda yere yığıldı. Araçta bulunan yolcuların da yardımı ile araç sürücüsü Osman Sönmez hemen aracı durdurup yolcular ile yerde yatan kadına müdahalede bulundu. Araçtaki yolculara bayılan hamile kadını koltuğa yan yatırmalarını isteyen sönmez daha sonra aracın 4’lülerini yakarak hattan çıktı ve direksiyonu Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Acil servisine kırdı. Acil servise ulaşınca araçtan inen ve sağlık görevlilerini çağıran şoför, araca gelen sağlık görevlilerinin kendine gelmeye başlayan kadını araçtan indirip acil servisine götürmelerine yardım ettikten sonra, aracına dönerek yolculara da yardımlarından dolayı teşekkür etti. İsmi alınamayan genç hamile kadının tansiyon ve şeker düşmesi nedeniyle bayıldığı ve önemli bir sağlık sorununun olmadığı bilgisine ulaşıldı. Yaklaşık 30 yıldır yolcu taşımacılığı yapan evli ve 4 çocuk babası olan Osman Sönmez, “Aldığımız ilk yardım eğitimleri sayesinde müdahalede bulunuyoruz. Durumun aciliyetine göre de ambulans çağırıyoruz. Ancak kadın hamile olunca zaman kaybetmek istemedim” dedi. Yaklaşık 30 yıldır yolcu taşımacılığı yapan evli ve 4 çocuk babası olan Osman Sönmez, “Aldığımız ilk yardım eğitimleri sayesinde müdahalede bulunuyoruz. Durumun aciliyetine göre de ambulans çağırıyoruz. Ancak kadın hamile olunca zaman kaybetmek istemedim” dedi.        
Derince İlçesi’nde bindiği halk otobüsünde fenalaşan hamile kadın, halk otobüsü sürücüsü tarafından otobüsle hastaneye götürüldü.

10 Eylül 2019 günü Yenikent- Umuttepe hattında çalışan Osman Sönmez’in kullandığı 41 J 0377plakalı halk otobüsüne Yenikent’de binen ve araç kısa bir süre ilerledikten sonra fenalaşan hamile kadın bir anda yere yığıldı. Araçta bulunan yolcuların da yardımı ile araç sürücüsü Osman Sönmez hemen aracı durdurup yolcular ile yerde yatan kadına müdahalede bulundu. Araçtaki yolculara bayılan hamile kadını koltuğa yan yatırmalarını isteyen sönmez daha sonra aracın 4’lülerini yakarak hattan çıktı ve direksiyonu Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Acil servisine kırdı. Acil servise ulaşınca araçtan inen ve sağlık görevlilerini çağıran şoför, araca gelen sağlık görevlilerinin kendine gelmeye başlayan kadını araçtan indirip acil servisine götürmelerine yardım ettikten sonra, aracına dönerek yolculara da yardımlarından dolayı teşekkür etti. İsmi alınamayan genç hamile kadının tansiyon ve şeker düşmesi nedeniyle bayıldığı ve önemli bir sağlık sorununun olmadığı bilgisine ulaşıldı. Yaklaşık 30 yıldır yolcu taşımacılığı yapan evli ve 4 çocuk babası olan Osman Sönmez, “Aldığımız ilk yardım eğitimleri sayesinde müdahalede bulunuyoruz. Durumun aciliyetine göre de ambulans çağırıyoruz. Ancak kadın hamile olunca zaman kaybetmek istemedim” dedi.

Yaklaşık 30 yıldır yolcu taşımacılığı yapan evli ve 4 çocuk babası olan Osman Sönmez, “Aldığımız ilk yardım eğitimleri sayesinde müdahalede bulunuyoruz. Durumun aciliyetine göre de ambulans çağırıyoruz. Ancak kadın hamile olunca zaman kaybetmek istemedim” dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.