Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Halkoyunları Okulu başladı

KÜLTÜR 25.07.2018 - 11:31, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2212+ kez okundu.
 

Halkoyunları Okulu başladı

Büyükşehir Kağıtsporda Halkoyunları Okulu açıldı.

28 branşta aktif olarak gençlere hizmet etmeye devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Halkoyunları branşı tarafından gençlere yönelik yeni bir kurs açıldı. 3 FARKLI YÖREDE KURSLAR BAŞLADI Büyükşehir Kağıtspor kulübünün Vinsan’da bulunan Halkoyunları Eğitim Merkezinde Artvin, Balkan ve Kafkas yörelerinde kurslar başladı. Kurslara 12 ile 15 yaş arasındaki gençler katılabiliyor. 6 ay boyunca devam edecek kurs sonunda oluşturulacak takımlar ile belirlenen yörelerde sporcular Kağıtspor’u temsil etme fırsatı yakalayacaklar.  
Büyükşehir Kağıtsporda Halkoyunları Okulu açıldı.

28 branşta aktif olarak gençlere hizmet etmeye devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Halkoyunları branşı tarafından gençlere yönelik yeni bir kurs açıldı.

3 FARKLI YÖREDE KURSLAR BAŞLADI

Büyükşehir Kağıtspor kulübünün Vinsan’da bulunan Halkoyunları Eğitim Merkezinde Artvin, Balkan ve Kafkas yörelerinde kurslar başladı. Kurslara 12 ile 15 yaş arasındaki gençler katılabiliyor. 6 ay boyunca devam edecek kurs sonunda oluşturulacak takımlar ile belirlenen yörelerde sporcular Kağıtspor’u temsil etme fırsatı yakalayacaklar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.