Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Halkın aydınlık yüzü olacağım

SİYASET 06.05.2018 - 18:13, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1805+ kez okundu.
 

Halkın aydınlık yüzü olacağım

24 Haziran'da Cumhurbaşkanı seçimi ile beraber yapılacak 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi için CHP’nin sevilen isimlerinden Asude Fırat Özkan aday adaylığı başvurusunu yaptı

24 Haziran'da Cumhurbaşkanı seçimi ile beraber yapılacak 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi için CHP’nin sevilen isimlerinden Asude Fırat Özkan aday adaylığı başvurusunu yaptı CHP Kocaeli Kadın Kolları’ndan Sorumlu Eski İl Başkan Yardımcısı ve İl Çalışma Grubu Başkanı Asude Fırat Özkan, 24 Haziran’da yapılacak olan erken seçimde milletvekili aday adaylığı başvurusunu Ankara’ya giderek CHP Genel Merkezi’nde yaptı. Başvuru evraklarını teslim eden Özkan, “Adalet için, barış için, özgür bir Türkiye için yola çıktık. Ben CHP’nin seçkinci ve entelektüel yüzü olmaya değil, halkın aydınlık yüzü olmaya geliyorum” dedi. İnsanlara dokunmayı, sohbet etmeyi, sarılmayı sevdiğini kaydeden Özkan, “1980 yılından beri ticaretle uğraşan bir insanım. Şimdiye kadar benden ürün almaya gelip de dönen kimse yok. İnandığım davayı en güzel şekilde paylaşırım, en güzel şekilde anlatırım. Bu şekilde birçok insanı ikna ederek partime kazandırdım” ifadelerini kullandı. ÖNCE KENTİMİZ İÇİN… Kocaeli denilince mutsuzluk aklına geldiğini belirten Özkan, “Bu kentte hiç bir şey yok. Milletvekilinin asıl görevi öncelikle kendi bölgesinde yaşanılan sıkıntıları bilmesi ve çözümü için uğraşmasıdır. Önce kentimiz için yol kat edip Türkiye genelindeki problemlerde de söz sahibi olmak için yola çıktım” dedi. Özellikle kadınları ekonomik özgürlüğe kavuşturarak mutluluğunu sağlamak için ciddi adımlar atacağını dile getiren Özkan, “Kadınlar eşitliği yaşamalı. Milletvekili olursam üreten kadınlara destek olmak adına da çalışmalar yürüteceğim” şeklinde konuştu.  
24 Haziran'da Cumhurbaşkanı seçimi ile beraber yapılacak 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi için CHP’nin sevilen isimlerinden Asude Fırat Özkan aday adaylığı başvurusunu yaptı

24 Haziran'da Cumhurbaşkanı seçimi ile beraber yapılacak 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi için CHP’nin sevilen isimlerinden Asude Fırat Özkan aday adaylığı başvurusunu yaptı

CHP Kocaeli Kadın Kolları’ndan Sorumlu Eski İl Başkan Yardımcısı ve İl Çalışma Grubu Başkanı Asude Fırat Özkan, 24 Haziran’da yapılacak olan erken seçimde milletvekili aday adaylığı başvurusunu Ankara’ya giderek CHP Genel Merkezi’nde yaptı. Başvuru evraklarını teslim eden Özkan, “Adalet için, barış için, özgür bir Türkiye için yola çıktık. Ben CHP’nin seçkinci ve entelektüel yüzü olmaya değil, halkın aydınlık yüzü olmaya geliyorum” dedi. İnsanlara dokunmayı, sohbet etmeyi, sarılmayı sevdiğini kaydeden Özkan, “1980 yılından beri ticaretle uğraşan bir insanım. Şimdiye kadar benden ürün almaya gelip de dönen kimse yok. İnandığım davayı en güzel şekilde paylaşırım, en güzel şekilde anlatırım. Bu şekilde birçok insanı ikna ederek partime kazandırdım” ifadelerini kullandı.

ÖNCE KENTİMİZ İÇİN…

Kocaeli denilince mutsuzluk aklına geldiğini belirten Özkan, “Bu kentte hiç bir şey yok. Milletvekilinin asıl görevi öncelikle kendi bölgesinde yaşanılan sıkıntıları bilmesi ve çözümü için uğraşmasıdır. Önce kentimiz için yol kat edip Türkiye genelindeki problemlerde de söz sahibi olmak için yola çıktım” dedi. Özellikle kadınları ekonomik özgürlüğe kavuşturarak mutluluğunu sağlamak için ciddi adımlar atacağını dile getiren Özkan, “Kadınlar eşitliği yaşamalı. Milletvekili olursam üreten kadınlara destek olmak adına da çalışmalar yürüteceğim” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.