Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Güpegündüz MAGANDA dehşeti

ASAYİŞ 13.06.2020 - 21:07, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2698+ kez okundu.
 

Güpegündüz MAGANDA dehşeti

Körfez Tütünçiftlik Güney Mahallesi Albay Sokak’ta yaşanan olayda, yol verme tartışması nedeniyle takip ettikleri otomobile defalarca çarpan ve içinde ki 2 kardeşin üzerine kurşun sıkan 2 maganda olaydan sonra kaçtı. Kaçan otomobilin daha sonra yakalandığı öğrenildi

Alınan bilgi ve iddialara göre saat 13.30 sıralarında yaşanan olayda, Koray K. ve Umur K. adlı kardeşlerin kullandığı 41 F 5896 plakalı otomobil, Derince ışıklar mevkiinde D-100 karayolunda sıkıştırıldı. Işıklarda yol verme tartışması ile başlayan kovalamaca yol boyunca devam etti. İsimleri alınamayan 2 kişinin içinde bulunduğu 41 AEK 047 plakalı otomobil, iki kardeşin bulunduğu otomobili Körfez’e kadar takip etti ve zaman zaman da tamponuna çarptı. Körfez’de, Cahit Zarifoğlu Caddesi boyunca takibi devam ettiren otomobilde bulunan bir kişi yolda inerken, sürücü takibi Eşref Bitlis Caddesi’ne kadar sürdürdü. Burada devam eden takip sonrasında 41 F 5896 plakalı otomobil Albay Sokak’a girdi. Özel bir hastanenin de olduğu sokakta araç içindeki sürücü bir el havaya ateş ettikten sonra arkadan yaya olarak gelen diğer arkadaşıyla inerek, takip ettikleri iki kardeşe saldırmaya başladılar. Bu sırada tabancanın yanı sıra elinde satırla inen ismi alınamayan sürücü, burada kovaladığı kardeşlerin abisi olan Burak K. ve mahalle sakinlerinin devreye girmesiyle kalabalığı görünce kaçtılar. Magandalık yapan sürücü elinde satırla araca binerken, diğer arkadaşı da silahı alarak yaya olarak kaçtı. Hastanenin olduğu sokakta, gündüz vakti yaşanan maganda saldırısı sırasında havaya sıkılan silahtan çıkan bir adet boş kovan bulundu. Polis, kaçan otomobili daha sonra yakaladı ve sürücüyü gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma ve ikinci şahsın yakalanması için çalışmalar devam ediyor.  
Körfez Tütünçiftlik Güney Mahallesi Albay Sokak’ta yaşanan olayda, yol verme tartışması nedeniyle takip ettikleri otomobile defalarca çarpan ve içinde ki 2 kardeşin üzerine kurşun sıkan 2 maganda olaydan sonra kaçtı. Kaçan otomobilin daha sonra yakalandığı öğrenildi

Alınan bilgi ve iddialara göre saat 13.30 sıralarında yaşanan olayda, Koray K. ve Umur K. adlı kardeşlerin kullandığı 41 F 5896 plakalı otomobil, Derince ışıklar mevkiinde D-100 karayolunda sıkıştırıldı.

Işıklarda yol verme tartışması ile başlayan kovalamaca yol boyunca devam etti.

İsimleri alınamayan 2 kişinin içinde bulunduğu 41 AEK 047 plakalı otomobil, iki kardeşin bulunduğu otomobili Körfez’e kadar takip etti ve zaman zaman da tamponuna çarptı.

Körfez’de, Cahit Zarifoğlu Caddesi boyunca takibi devam ettiren otomobilde bulunan bir kişi yolda inerken, sürücü takibi Eşref Bitlis Caddesi’ne kadar sürdürdü.

Burada devam eden takip sonrasında 41 F 5896 plakalı otomobil Albay Sokak’a girdi. Özel bir hastanenin de olduğu sokakta araç içindeki sürücü bir el havaya ateş ettikten sonra arkadan yaya olarak gelen diğer arkadaşıyla inerek, takip ettikleri iki kardeşe saldırmaya başladılar. Bu sırada tabancanın yanı sıra elinde satırla inen ismi alınamayan sürücü, burada kovaladığı kardeşlerin abisi olan Burak K. ve mahalle sakinlerinin devreye girmesiyle kalabalığı görünce kaçtılar.

Magandalık yapan sürücü elinde satırla araca binerken, diğer arkadaşı da silahı alarak yaya olarak kaçtı.

Hastanenin olduğu sokakta, gündüz vakti yaşanan maganda saldırısı sırasında havaya sıkılan silahtan çıkan bir adet boş kovan bulundu.

Polis, kaçan otomobili daha sonra yakaladı ve sürücüyü gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma ve ikinci şahsın yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.