Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Günkay Marketler zinciri ücretsiz adrese teslimat hizmetine başladı

EKONOMİ 04.04.2020 - 18:40, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1812+ kez okundu.
 

Günkay Marketler zinciri ücretsiz adrese teslimat hizmetine başladı

Günkay marketler Zinciri Cepte sipariş uygulaması ile bu zorlu günlerde evlerinde kalan müşterilerine tüm siparişlerini aynı gün içerisinde ücretsiz olarak teslim ediyor.

Koronavirüsle mücadele kapsamında evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü ile yardıma muhtaç vatandaşlar ve engellilere her türlü hizmeti sağlayan Günkay Markerler zinciri siparişlerini telefonla arayan vatandaşlarına siparişlerini kapılarına kadar gidip teslim ediyor. Müşterilerin hızla değişen beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda, alışveriş deneyimini yenilikçi ve çözümlerle geliştiren Günkay Marketler zinciri , Koronavirüs Covit – 19  nedeniyle evlerinde çıkamayan 60 yaş üstü ve hasta vatandaşlara isteklerini kapılarına gidip  teslim ediyor. Günkay Marketler Zincirler  A.Ş.yönetim kurulu Başkanı Ahmet Kaya yaptığı açıklamada; siparişleri artık Cepte Telefonla verilen siparişte ile aynı günde kapılarına ücretsiz teslim ediliyor. Günkay Marketler zinciri, bu yeni uygulamasıyla marketlerinin bulunduğu mahalledeki komşularına adrese teslimat hizmeti verecek. Kullanıcılar mahallelerindeki Günkay Market’ten telefonla yapabilecek ve aynı gün içinde ek bir ücret ödemeden siparişleri evlerine gönderilecek. Üstelik Cepte sipariş verilen ürünlerin fiyatları Günkay Market fiyatlarıyla aynı olacak. Günkay Marketler Zinciri’nde  süt ürünlerinden şarküteriye, kahvaltılıktan yemeklik malzemelere, kişisel bakımdan, et ve et ürünleri, ev ve yaşam kategorilerine kadar mevcut tüm ürünleri sunuluyor. Kaya evden çıkamayan vatandaşların 0549 542 41 08 – 0549 542 41 09 telefondan sabah saat 10.00 -18.00 arası siparişlerini verebilirler. Yeter ki; vatandaşlarımız “Evde kalsınlar” bizden istesinler, kapılarına kadar ücretsiz götürelim” dedi.    
Günkay marketler Zinciri Cepte sipariş uygulaması ile bu zorlu günlerde evlerinde kalan müşterilerine tüm siparişlerini aynı gün içerisinde ücretsiz olarak teslim ediyor.

Koronavirüsle mücadele kapsamında evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü ile yardıma muhtaç vatandaşlar ve engellilere her türlü hizmeti sağlayan Günkay Markerler zinciri siparişlerini telefonla arayan vatandaşlarına siparişlerini kapılarına kadar gidip teslim ediyor.

Müşterilerin hızla değişen beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda, alışveriş deneyimini yenilikçi ve çözümlerle geliştiren Günkay Marketler zinciri , Koronavirüs Covit – 19  nedeniyle evlerinde çıkamayan 60 yaş üstü ve hasta vatandaşlara isteklerini kapılarına gidip  teslim ediyor.

Günkay Marketler Zincirler  A.Ş.yönetim kurulu Başkanı Ahmet Kaya yaptığı açıklamada; siparişleri artık Cepte Telefonla verilen siparişte ile aynı günde kapılarına ücretsiz teslim ediliyor.

Günkay Marketler zinciri, bu yeni uygulamasıyla marketlerinin bulunduğu mahalledeki komşularına adrese teslimat hizmeti verecek. Kullanıcılar mahallelerindeki Günkay Market’ten telefonla yapabilecek ve aynı gün içinde ek bir ücret ödemeden siparişleri evlerine gönderilecek. Üstelik Cepte sipariş verilen ürünlerin fiyatları Günkay Market fiyatlarıyla aynı olacak.

Günkay Marketler Zinciri’nde  süt ürünlerinden şarküteriye, kahvaltılıktan yemeklik malzemelere, kişisel bakımdan, et ve et ürünleri, ev ve yaşam kategorilerine kadar mevcut tüm ürünleri sunuluyor.

Kaya evden çıkamayan vatandaşların 0549 542 41 08 – 0549 542 41 09 telefondan sabah saat 10.00 -18.00 arası siparişlerini verebilirler. Yeter ki; vatandaşlarımız “Evde kalsınlar” bizden istesinler, kapılarına kadar ücretsiz götürelim” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.