Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Günkay Marketler Zinciri 11. Şubesini Körfez Kent’te dualarla açtı

EKONOMİ 09.03.2019 - 23:14, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2134+ kez okundu.
 

Günkay Marketler Zinciri 11. Şubesini Körfez Kent’te dualarla açtı

Kocaeli’nin geniş bir alanda hizmetleri olan marketlerinden Günkay, 11. Şubesini izdihama neden olacak kadar yoğun olan kalabalık katılımla gerçekleştirdi.

Kocaeli’nin geniş bir alanda hizmetleri olan marketlerinden Günkay, 11. Şubesini izdihama neden olacak kadar yoğun olan kalabalık katılımla gerçekleştirdi. Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi Mevlana Caddesi’nde Körfez Kent konutları alanında gerçekleşen açılışa, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran başta olmak üzere kalabalık protokol gurubu ve siyasi parti yönetimleri ile adayları katıldı. Günkay İş Merkezi’nde hizmete sokulan ve 11. Şube olan marketin açılışında, vatandaşlara sunulan ücretsiz ikramlar ve sunumlar nedeniyle alan adeta şölen meydanına döndü. Açılışa gelen vatandaşlar, marketlerde satılan ürünlerin kurdukları stantlarda etli pilav, tatlı, peynir ve şarküteri çeşitleri, dondurma, kuruyemiş, tatlı ikramlarını alarak programı izlediler. Şölen havasında başlayan açılışta, mehteran takımının çaldığı parçalar, semavi gösterileri ile vatandaşlara görsel zenginlik dolu anlar yaşatıldı. Açılışa, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez ilçe başkanı Ramazan Tuna, AK Parti Körfez Belediye Başkan adayı Şener Söğüt, AK Parti Derince Belediye Başkan adayı Zeki Aygün,CHP Derince Belediye Başkan adayı Av. Sertif Gökçe, Millet ittifakı Körfez Belediye Başkan adayı Salih Şirin, SP Körfez ilçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, SP Körfez Belediye Başkan adayı Recep Sarıdoğan, DSP Körfez Belediye Başkan adayı Vedat Taştekin, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İYİ Parti Körfez ilçe Başkanı Cahit Sürüm, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, KOTO Meclis Başkanı , Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Körfez Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Körfez Birleşik Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk,   AK Parti, İYİ Parti, CHP, Saadet Partisi Körfez ve Derince ilçe, yöneticileri, belediye ve meclis üyesi adayları ile siyasiler protokolde kalabalık guruplarla yer aldılar. Açılış nedeniyle indirimli fiyatların uygulanacağı şubeye gelen Körfez ve Yenikent’te oturan vatandaşlar, kurdele kesiminden sonra içeri alındılar ve hızlı bir alış veriş başladı. “Cesaretlerinden dolayı kutluyorum” Açılış konuşmasını yapan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, sıkıntılı dönemde yeni bir işyeri açtıkları ve bu cesareti gösterdikleri için Günkay yönetimine teşekkür etti. Konuşma sonrasında kalabalık protokol gurubu kurdela kesimini gerçekleştirdi ve Günkay’ın 11. Şubesi hizmete başladı. Kuruluş 2004 11. şubesini hizmete açan Günkay marketler zinciri, ilk olarak 2004 yılında Abdurrahman Kaya ve ortakları tarafından kuruldu. 1983 yılında İstanbul Pendik’te ilk ticarete başlayan Abdurrahman Kaya, 1990 yılında Kocaeli’nde ticarete devam etmeye başladı. Market ve inşaat alanlarında hizmet veren Günkay, kısa zamanda şube sayısını arttırdı ve bugün 11. Şubesini hayata geçirdi. Hizmete başlayan 11. Şube, 1000 metrekare mağaza, 1400 metrekare depolama alanı, 1000 metrekare yönetim katıyla bölgede ki büyük marketlerden birisi oldu.    
Kocaeli’nin geniş bir alanda hizmetleri olan marketlerinden Günkay, 11. Şubesini izdihama neden olacak kadar yoğun olan kalabalık katılımla gerçekleştirdi.

Kocaeli’nin geniş bir alanda hizmetleri olan marketlerinden Günkay, 11. Şubesini izdihama neden olacak kadar yoğun olan kalabalık katılımla gerçekleştirdi. Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi Mevlana Caddesi’nde Körfez Kent konutları alanında gerçekleşen açılışa, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran başta olmak üzere kalabalık protokol gurubu ve siyasi parti yönetimleri ile adayları katıldı.

Günkay İş Merkezi’nde hizmete sokulan ve 11. Şube olan marketin açılışında, vatandaşlara sunulan ücretsiz ikramlar ve sunumlar nedeniyle alan adeta şölen meydanına döndü. Açılışa gelen vatandaşlar, marketlerde satılan ürünlerin kurdukları stantlarda etli pilav, tatlı, peynir ve şarküteri çeşitleri, dondurma, kuruyemiş, tatlı ikramlarını alarak programı izlediler.

Şölen havasında başlayan açılışta, mehteran takımının çaldığı parçalar, semavi gösterileri ile vatandaşlara görsel zenginlik dolu anlar yaşatıldı.

Açılışa, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez ilçe başkanı Ramazan Tuna, AK Parti Körfez Belediye Başkan adayı Şener Söğüt, AK Parti Derince Belediye Başkan adayı Zeki Aygün,CHP Derince Belediye Başkan adayı Av. Sertif Gökçe, Millet ittifakı Körfez Belediye Başkan adayı Salih Şirin, SP Körfez ilçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, SP Körfez Belediye Başkan adayı Recep Sarıdoğan, DSP Körfez Belediye Başkan adayı Vedat Taştekin, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İYİ Parti Körfez ilçe Başkanı Cahit Sürüm, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, KOTO Meclis Başkanı , Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Körfez Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Körfez Birleşik Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk,   AK Parti, İYİ Parti, CHP, Saadet Partisi Körfez ve Derince ilçe, yöneticileri, belediye ve meclis üyesi adayları ile siyasiler protokolde kalabalık guruplarla yer aldılar. Açılış nedeniyle indirimli fiyatların uygulanacağı şubeye gelen Körfez ve Yenikent’te oturan vatandaşlar, kurdele kesiminden sonra içeri alındılar ve hızlı bir alış veriş başladı.

“Cesaretlerinden dolayı kutluyorum”

Açılış konuşmasını yapan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, sıkıntılı dönemde yeni bir işyeri açtıkları ve bu cesareti gösterdikleri için Günkay yönetimine teşekkür etti. Konuşma sonrasında kalabalık protokol gurubu kurdela kesimini gerçekleştirdi ve Günkay’ın 11. Şubesi hizmete başladı.

Kuruluş 2004 11. şubesini hizmete açan Günkay marketler zinciri, ilk olarak 2004 yılında Abdurrahman Kaya ve ortakları tarafından kuruldu. 1983 yılında İstanbul Pendik’te ilk ticarete başlayan Abdurrahman Kaya, 1990 yılında Kocaeli’nde ticarete devam etmeye başladı. Market ve inşaat alanlarında hizmet veren Günkay, kısa zamanda şube sayısını arttırdı ve bugün 11. Şubesini hayata geçirdi.

Hizmete başlayan 11. Şube, 1000 metrekare mağaza, 1400 metrekare depolama alanı, 1000 metrekare yönetim katıyla bölgede ki büyük marketlerden birisi oldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.