Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Güney, mazbatasını aldı

SİYASET 25.09.2020 - 22:22, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1567+ kez okundu.
 

Güney, mazbatasını aldı

AK Parti İzmit 5.Olağan İlçe Kongresi’nde Başkan seçilen Av.Ali Güney mazbatasını alarak resmen göreve başladı.

AK Parti İzmit 5.Olağan İlçe Kongresi’nde Başkan seçilen Av.Ali Güney mazbatasını alarak resmen göreve başladı.  Belsa’ya AK Parti Belediye Başkanını getirecek ekip bu ekip  Başkan Ali Güney,  mazbatasını ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları  belediye meclis üyelerinin katıldığı kalabalık bir grupla İzmit Adliye Sarayı İlçe Seçim Bürosu'na giderek ilçe Seçim Kurulu Başkanı 5. Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi Besim Tayfun Ağar’dan aldı.Başkan Güney, mazbata töreninin ardından adliye önünde yaptığı açıklamasında, "Pazar günü yaptığımız kongrede bize yetki veren tüm delegelerimize teşekkür ediyorum. Bu yönetim yeni bir başarı hikayesi yazmak için bir arada. 3 yıl sonra yapılacak yerel seçimlerde Belsa’ya AK Parti Belediye Başkanının getirecek ekip bu ekip " dedi.
AK Parti İzmit 5.Olağan İlçe Kongresi’nde Başkan seçilen Av.Ali Güney mazbatasını alarak resmen göreve başladı.

AK Parti İzmit 5.Olağan İlçe Kongresi’nde Başkan seçilen Av.Ali Güney mazbatasını alarak resmen göreve başladı.

 Belsa’ya AK Parti Belediye Başkanını getirecek ekip bu ekip

 Başkan Ali Güney,  mazbatasını ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları  belediye meclis üyelerinin katıldığı kalabalık bir grupla İzmit Adliye Sarayı İlçe Seçim Bürosu'na giderek ilçe Seçim Kurulu Başkanı 5. Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi Besim Tayfun Ağar’dan aldı.Başkan Güney, mazbata töreninin ardından adliye önünde yaptığı açıklamasında, "Pazar günü yaptığımız kongrede bize yetki veren tüm delegelerimize teşekkür ediyorum. Bu yönetim yeni bir başarı hikayesi yazmak için bir arada. 3 yıl sonra yapılacak yerel seçimlerde Belsa’ya AK Parti Belediye Başkanının getirecek ekip bu ekip " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.