Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Gündoğdu'da feci kaza 2 ölü

GÜNDEM 04.09.2018 - 18:54, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2151+ kez okundu.
 

Gündoğdu'da feci kaza 2 ölü

İzmit Gündoğdu Mahallesinde sürücüsünün kalp krizi geçirdiği öne sürülen hafif ticari aracın otobüs bekleyen yayaya ve beton elektrik direğine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre Gündoğdu Mahallesi Kocaçeşme Caddesinden Zübeyde Hanım Caddesi istikametine seyir halinde olan Ali İhsan Gün (52) idaresindeki 41 RH 707 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yolun kenarında otobüs bekleyen Mustafa Onur Efe (27) isimli yayaya çarptıktan sonra beton elektrik direğine çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle üzerinde trafo bulunan beton direk hafif ticari aracın üzerine devrilirken kazada Efe, beton direk ile araç arasında, sürücü de bulunduğu yerde sıkıştı. İkisi de olay yerinde yaşamını yitirdi Kazayı görenlerin haber vermesi sonucu olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde sürücü Gün ile yaya Efe’nin yaşamını yitirdiği tespit edildi. Olay yerine gelen SEDAŞ ekipleri, devrilen direkteki elektriği kestikten sonra itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu Efe ve Gün’ün cenazeleri sıkıştıkları yerden güçlükle kurtarılarak cenaze aracına alındı. Kaza nedeniyle Zübeyde Hanım Caddesi ile Kocaçeşme Caddesinin kesiştiği kavşakta trafik yaklaşık 2 saat boyunca kontrollü olarak verildi.
İzmit Gündoğdu Mahallesinde sürücüsünün kalp krizi geçirdiği öne sürülen hafif ticari aracın otobüs bekleyen yayaya ve beton elektrik direğine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre Gündoğdu Mahallesi Kocaçeşme Caddesinden Zübeyde Hanım Caddesi istikametine seyir halinde olan Ali İhsan Gün (52) idaresindeki 41 RH 707 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yolun kenarında otobüs bekleyen Mustafa Onur Efe (27) isimli yayaya çarptıktan sonra beton elektrik direğine çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle üzerinde trafo bulunan beton direk hafif ticari aracın üzerine devrilirken kazada Efe, beton direk ile araç arasında, sürücü de bulunduğu yerde sıkıştı.

İkisi de olay yerinde yaşamını yitirdi
Kazayı görenlerin haber vermesi sonucu olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde sürücü Gün ile yaya Efe’nin yaşamını yitirdiği tespit edildi. Olay yerine gelen SEDAŞ ekipleri, devrilen direkteki elektriği kestikten sonra itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu Efe ve Gün’ün cenazeleri sıkıştıkları yerden güçlükle kurtarılarak cenaze aracına alındı. Kaza nedeniyle Zübeyde Hanım Caddesi ile Kocaçeşme Caddesinin kesiştiği kavşakta trafik yaklaşık 2 saat boyunca kontrollü olarak verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.